15 ani de restricţii COVID, scenariul care dă fiori omenirii. Avertismentul unui epidemiolog celebru

15 ani de restricţii COVID, scenariul care dă fiori omenirii. Avertismentul unui epidemiolog celebru

15 ani de restricţii COVID, scenariul care dă fiori omenirii. Thorolfur Gudnason este medic epidemiolog în cadrul Direcției islandeze de sănătate. Acesta avertizează că restricţiile impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus s-ar putea menţine chiar şi 15 ani.

15 ani de restricţii COVID, scenariul care dă fiori omeniriiAlte Articole

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Atentat la birourile ONU. Este STARE DE URGENŢĂ de la miezul …Cutremur cu magnitudine 5.5. Seismul s-a produs la adâncime …

Citeşte şi Medicul Radu Ţincu, semnal de alarmă privind eficienţa vaccinului împotriva noilor tulpini ale coronavirusului

Epidemiologul a fost întrebat de jurnalista Esther Hallsdóttir dacă restricțiile ar putea fi menținute  pentru o perioadă de 15 ani. Răspunsul acestuia dă fiori omenirii.

„Poate fi chiar așa, nimeni nu poate spune cu certitudine cum va fi viitorul. Asta am spus întotdeauna și nu există predictibilitate în acest sens.

Nu este nimic nou și mulți oameni se plâng că nu este posibil să se prevadă ceva. Dar chiar nu este posibil când virusul este imprevizibil și apare mereu ceva nou care schimbă ceea ce credeai cu câteva luni în urmă”, a precizat Thorolfur Gudnason.

Un alt scenariu cumplit se referă la distanţarea fizică şi portul măştii de protecţie.

Susan Michie, membră a Scientific Advisory Group for Emergencies și a Partidului Comunist britanic, este de părere că vom fi nevoiţi să purtăm mască şi să avem grijă cu distanţarea fizică „la nesfârşit”.

Un alt medic celebru din Marea Britanie se plânge  că „din păcate, carantina nu poate fi menținuită pentru totdeauna”.

Toate aceste declarații privind reintroducerea restricţiilor în condiţiile în care un procent important de populaţie s-a vaccinat îl face pe scriitorul britanic Peter Hitchens să creadă că nepoții noştri vor purta în continuare măști în 2050 și nimeni nu își va aminti de ce, scrie site-ul zerohedge.com.

Citeşte şi Strănutul, noul simptom pentru varianta Delta la persoane nevaccinate. Simptome total diferite la cei vaccinați – STUDIU

Ministrul Sănătății din Marea Britanie s-a infectat cu COVID, deși e vaccinat

Ministrul Sănătății din Marea Britanie a anunțat că s-a infectat cu coronavirus, cu toate că este vaccinat împotriva infecției. Simptomele pe care le are sunt ușoare.

„În această dimineaţă am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Aştept rezultatul PCR, dar, din fericire, am ambele doze de vaccin şi simptomele sunt uşoare”, a scris ministrul pe Twitter.

Sajid Javid se află în izolare, acasă, cu familia lui, după ce a efectuat un test rapid. Vineri seară, el s-a simţit „puţin ameţit”.

A fost numit ministru al Sănătăţii luna trecută, după ce Matt Hancock a fost nevoit să demisioneze în urma unui scandal ce a implicat-o pe consiliera lui Gina Coladangelo, cu care are o relaţie.

Citește și…

Luiza Melencu NU a murit! La doi ani de la cazul Caracal, ies la iveală detalii cutremurătoare ” A fost…” UNDE e tanara:

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV