Agent Green atacă dur parlamentarii USR: „Au blocat legea pentru interzicerea exportului de animale vii măcar pe timpul verii. Animalele se coc de vii”

Agent Green atacă dur parlamentarii USR: „Au blocat legea pentru interzicerea exportului de animale vii măcar pe timpul verii. Animalele se coc de vii”

Agent Green consideră că parlamentarii USR s-au dovedit „mai răi decât cei PSD”, pentru că aceştia ar fi blocat legea pentru interzicerea exportului de animale vii, astfel încât, pe timpul verii, acestea se coc de vii în timpul transportului.

„USR şi AUR se dovedesc astăzi mai rău decat PSD. Parlamentarii USR au blocat în ultima zi de lucru legea care ar fi aprobat OUG-ul pentru interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii. Acum este caniculă şi animalele se coc de vii în vapoare şi camioane. Suferinţa lor inutilă şi moartea lor în chinuri este exclusiv pe mâinile USR”, afirmă reprezentanţii Agent Green, vineri, într-o postare pe Facebook.Alte Articole

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Europarlamentarul Vlad Nistor a fost infectat cu varianta Delta …Emanuel Ungureanu a răbufnit în scandalul şobolanilor şi …

Agent Green adaugă faptul că USR a dezamăgit încă o dată prin faptul că a blocat legea

„Ruşine USR. Ne-aţi dezamăgit deja odată că nu v-aţi luptat pentru şefia ministerului mediului şi din nou acum că aţi blocat această lege care nu era decât un mic pas pentru o lume mai bună pe care România şi-o doreşte”, susţin cei de la Agent Green, potrivit News.ro.

Ei fac referire la proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.225/2020 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, care a fost aprobat de Senat în februarie. În Camera Deputaţilor, în 30 iunie, la votul final, nu a fost întrunită majoritatea calificată pentru adoptare. Au fost 115 voturi „pentru”, 149 – „contra” şi 25 de abţineri.

Citeşte şi: Dan Barna, declarații halucinante în scandalul CFR: „Nu e nici prima, nici ultima dată. Trenul a ajuns până la urmă la destinație. Situația se poate repeta. Pentru mine subiectul e închis”

Citește și…

Luiza Melencu NU a murit! La doi ani de la cazul Caracal, ies la iveală detalii cutremurătoare ” A fost…” UNDE e tanara:

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV