EXCLUSIV. Răzvan Cuc îl face praf pe Drulă după scandalul CFR: „Trebuie demis. El nu a gestionat nimic, eu m-aș fi dus imediat la fața locului. Șeful CFR e un incompetent”

EXCLUSIV. Răzvan Cuc îl face praf pe Drulă după scandalul CFR: „Trebuie demis. El nu a gestionat nimic, eu m-aș fi dus imediat la fața locului. Șeful CFR e un incompetent”

Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, spune că, atât directorul CFR, cât și Cătălin Drulă, ar trebui să fie demiși fiindcă nu au gestionat situația în niciun fel. Amintim că un tren Mangalia – Arad, în care erau mulți copii, a reușit să înregistreze zeci de ore de întârziere, după ce a rămas blocat în câmp, în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Mai mult, întrebat de ce nu a găsit o soluție în timp util pentru pasageri, Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, a spus pentru un jurnalist: „încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții. De ce mă întrebați pe mine?”.

Răzvan Cuc: Cătălin Drulă și directorul CFR nu au gestionat situația. Puteau să intervină foarte rapidAlte Articole

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Primăria Sectorului 4, la vânătoare de maşini parcate neregulamentar. …Dan Barna declaraţii maliţioase despre scandalul CFR: „Nu …

„M-ați întrebat cum comentez felul în care a gestionat Drulă această situație. Nu, el nu a gestionat. Directorul CFR cu atât mai puțin. Avem un accident pe calea ferată și sunt obstrucționați pasagerii care au plătit bilet să ajungă la destinație, printre care sunt și mulți copii, eu cred că deja nu mai e doar de competența directorului să se implice, ci și de competența ministrului, care ar fi trebuit să ia măsuri de la ora producerii accidentului și nu abia a doua zi să convoace o ședință de la 8 dimineața. Modul în care au reacționat a fost unul lamentabil, au arătat că nu dau nici măcar doi lei pe cetățenii acestei țări. Puteau să intervină foarte rapid, până să ajungă acea locomotivă care își dorea domnul director să zboare peste acele crengi care căzuseră pe calea ferată, puteau să ajungă pe cale rutieră. Accidentul s-a produs exact lângă autostrada A2. Sunt nenumărate cazuri prin care s-a intervenit de pe autostradă pe calea ferată, puteau să transporte cu autocare pasagerii. Nu trebuia să stea să aștepte”, a declarat Răzvan Cuc pentru Româniatv.net.

Întrebat dacă e posibil ca șeful CFR să nu fi comunicat situația în timp util, Răzvan Cuc a declarat pentru romaniatv.net, că „șeful CFR e un incompetent”.

„Spune că nu a dormit toată noaptea. Nu se știe ce a făcut de n-a dormit, dar cu siguranță nu a gestionat această situație. Eu cred că a comunicat-o, dar, din păcate, noi asistăm la o comunicare pe Facebook și mai puțin real, cu oamenii”, a afirmat Cuc.

Dacă ați fi condus la acest moment Ministerul Transporturilor, ce ați reproșa directorului de la CFR?

„Dacă aș fi condus Ministerul Transporturilor, la scurt timp după producerea incidentului, eram la fața locului și cu siguranță se deplasau o grămadă de microbuze ca să preia pasagerii”.

Cine ar trebui să-și dea demisia?

„După ce am văzut și declarația domnului Drulă, cred că dacă am avea un premier care să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului, l-ar demite pe ministrul Transporturilor și ar face curățenie și la companiile unde USR și-a pus oamenii să conducă pe salarii de mii de euro pe lună”.

Citește și…

Luiza Melencu NU a murit! La doi ani de la cazul Caracal, ies la iveală detalii cutremurătoare ” A fost…” UNDE e tanara:

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV