Pacient infectat cu COVID-19, externat după 203 zile. Familia a fost chemată de trei ori să-şi ia adio de la el

Pacient infectat cu COVID-19, externat după 203 zile. Familia a fost chemată de trei ori să-şi ia adio de la el

Pacient infectat cu COVID-19, externat după 203 zile. Este vorba despre un american în vârstă de 58 de ani. Acesta a fost internat timp de 203 zile în  spitalele Norfolk și Norwich.

Pacient infectat cu COVID-19, externat după 203 zileAlte Articole

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Bilanţ vaccinare 30 iulie 2021. Teama de restricţii şi de …Concediu medical 2021. Noi reguli pentru acordarea concediilor …

Citeşte şi Strănutul, noul simptom pentru varianta Delta la persoane nevaccinate. Simptome total diferite la cei vaccinați – STUDIU

Din cele 203 zile petrecute în spital, 120 au fost la Terapie Intensivă. Profesorul Sean Hunte s-a infectat cu coronavirus în timp ce era internat din cauza diabetului şi a pancreatitei.

Fiind în stare gravă și ventilat mecanic, medicii îi dădeau șanse foarte mici de recuperare. Familia sa a fost chemată de trei ori să-şi ia adio de la el, însă, Sean Hunte s-a dovedit a fi un învingător.

Americanul povesteşte că a avut mai multe momente când a crezut că nu va supraviețui. Nu se putea mișca, nu putea respira și vorbi, iar doctorii i-au spus că a fost foarte aproape să-și piardă viața.

Sean Hunte a suferit 7 operații din cauza pancreatitei și a trecut prin momente extrem de grele, fiind afectat de două boli majore: pancreatită acută și Covid.

În momentul în care a ieşit din spital, americanul le-a transmis tuturor să facă vaccinul cât mai repede.

“Riscurile sunt mult prea mari. Trebuie să vă vaccinați. Trebuie să vă protejați și trebuie să-i protejați pe cei dragi dumneavoastră.”

Sean Hunte a părăsit spitalul în aplauzele personalului medical care l-a îngrijit în tot acest timp.

Citeşte şi Concediu medical 2021. Noi reguli pentru acordarea concediilor medicale de la 1 august. Cum se acordă indemnizaţia de carantină

Bilanţ vaccinare 30 iulie 2021. Teama de restricţii şi de tulpina Delta creşte numărul vaccinaţilor

De la debutul campaniei, în România au fost vaccinate 4.993.756 de persoane, din care 4.845.700 cu ambele doze. Aproape 16.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore, a anunțat, vineri, CNCAV. Mai mult de două treimi au primit prima doză de vaccin.

Potrivit CNCAV, din cei 15.863 de români vaccinați în ultimele 24 de ore, 11.168 au primit prima doză, iar 4.695 pe cea de-a doua.

Au fost semnalate 13 reacții adverse în ultimele 24 de ore, în timp ce de la începutul campaniei de vaccinare au fost raportate 16.816 reacții adverse. CNCAV precizează că 55 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

De duminică, România începe vaccinarea copiilor de peste 12 ani împotriva COVID-19 cu Moderna. Platforma de programare va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, pentru imunizarea împotriva COVID-19, cu vaccinul produs de compania Moderna, începând cu 1 august, anunță, vineri, Comitetul Național de Coordonare a Activității de Vaccinare (CNCAV).

Începând de duminică, 1 august, platforma de programare va permite înscrierea la vaccinare a tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, pentru imunizarea împotriva COVID-19, cu vaccinul produs de compania Moderna.

Citește și…

Luiza Melencu NU a murit! La doi ani de la cazul Caracal, ies la iveală detalii cutremurătoare ” A fost…” UNDE e tanara:

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV