Simona Halep revine pe teren mai devreme decât se anuţase iniţial. A primit wild-card pentru turneul de la Montreal

Simona Halep revine pe teren mai devreme decât se anuţase iniţial. A primit wild-card pentru turneul de la Montreal

Simona Halep revine pe teren după accidentarea suferită la gâmba stângă. Simona Halep nu a participat la Roland Garros, Wimbledon și a ratat şi Jocurile Olimpice, dar acum pare că s-a refăcut şi revine pe teren pentru a evita ieşirea din top 10 WTA.

Simona Halep a anunţat că va evolua la National Bank Open de la Montreal, fost Rogers Cup, unde a primit un wild-card.Alte Articole

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

„Tricolorii” lui Mirel Rădoi s-au întors de la …Tragedie în familia Cameliei Potec! Şefa FR Nataţie a plecat …

„Abia aştept să revin la Montreal pentru prima oară după ce am câştigat al doilea titlu aici în 2018. Am muncit din greu pentru a pregăti turneele americane şi sunt bucuroasă să accept acest wild card. Fanii din Montreal au creat mereu o atmosferă grozavă şi sunt fericită să aud că vom avea sprijinul fanilor lor din tribune”, a declarat Simona Halep.

Programat între 9 şi 15 august, National Bank Open de la Montreal este primul turneu important din seria care precede ultimul grand slam al anului, US Open.

Iniţial se anuţase că Halep va juca primul meci după accidentarea la gambă la turneul de la Cincinnatti, programat în intervalul 14-22 august.

Citește și…

Luiza Melencu NU a murit! La doi ani de la cazul Caracal, ies la iveală detalii cutremurătoare ” A fost…” UNDE e tanara:

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV