Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia. Gestul care duce scandalul la nivel maxim!

Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia. Gestul care duce scandalul la nivel maxim!

Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia. Cătălin Măruță pare să fie protagonistului unei alte dispute, după ce s-a încheiat cearta cu Alex Velea.

Cătălin Măruţă, prima reacţie după ce Mihai Bendeac l-a ameninţat cu Poliţia.Alte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Alimentele care sunt un adevărat pericol pentru siluetă. Deşi …Cine îl înlocuieşte pe Cătălin Botezatu pe scaunul de jurat …

Prezentatorul de la Pro TV este acuzat de hărțuire de Mihai Bendeac, juratul de la iUmor. Bendeac a postat un mesaj prin care explică ce i s-a întâmplat din momentul în care a fost invitat în cadrul unui podcast. Însă, pe de altă parte, Măruță pare să îi fi transmis un „mesaj subliminal”  actorului. Acesta a filmat mai multe bunătăți, primele fiind niște gogoși, probabil cu referire la faptul că actorul „ar vinde gogoși” despre acest subiect.

Conflict neașteptat în showbiz! Mihai Bendeac către Cătălin Măruță: „Nu mă mai hărțui! Chem Poliția”

Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcas-ul său. Însă atunci când a refuzat, prezentatorul de la PRO Tv nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și a răbufnit. „M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a sris Mihai Bendeac pe contul lui de Instagram.

Mihai Bendeac, GEST EXTREM după ce a rămas fără băutură. „Vă spun sincer. Am băut spirt Mona, recunosc!”

Cătălin Măruță nu a înțeles mesajul și a continuat, iar actorul a ajuns la limita răbdării și chiar a spus că va apela la ajutorul autorităților dacă nu este lăsat în pace. „Băi, Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p…!”, a mai spus Mihai Bendeac.

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV