Managerul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, mesaj pentru antivaccinişti: „Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viaţă?”

Managerul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, mesaj pentru antivaccinişti: „Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viaţă?”

Managerul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, mesaj pentru antivaccinişti. Simin Aysel Florescu îi avertizează pe români că în curând spitalele se vor umple din nou cu pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Managerul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, mesaj pentru antivacciniştiAlte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Semnal de alarmă tras de un epidemiolog celebru: „Vaccinarea …Ministrul Sănătăţii anunţă bonuri de masă şi tombole …

Citeşte şi Bilanţ coronavirus 4 august. Peste 270 de cazuri noi COVID şi un deces în 24 de ore

Medicul avertizează că tinerii şi vârstnicii care au refuzat să se vaccineze sunt persoanele care vor umple în curând, din nou, spitalele. Simin Aysel Florescu le recomandă românilor să se vaccineze împotriva coronavirusului, dacă nu vor să moară sau să fie legaţi de un tub de oxigen pe viaţă.

” ‘Suntem pe val’, îmi spune medicul sef de garda de azi, Elena N…. ‘pe valul 4’, adaugă ea, râzând nervos……Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINATI.

Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale. Și atunci de ce nu sunt vaccinați??

Pentru ca ” nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți???? Și atunci de ce nu sunt vaccinați???

Pentru ca le e frica de ” efecte adverse”. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID?? ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați???? Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie!! Nu trebuie sa ” credeti”, ci sa ascultați argumentele lor medicale și sa luați o hotărâre cu creierul ala bun, nu cu ala din paleolitic. Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????

Vor sa moara sau sa fie legați de un tub de oxigen pe viata? Vor sa tremure de frica pentru viata familiilor și prietenilor lor? Nu cred.

Și atunci de ce nu va vaccinati???????

Hai, pana nu va ia ca din oala. Vaccinati-va, dati-va și dati-le celor din jur șansa la viata și sănătate. Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ati știut la ce va expuneți.

Noi v-am spus…..”, a transmis managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală.

Citeşte şi Medicul Radu Ţincu, semnal de alarmă privind eficienţa vaccinului împotriva noilor tulpini ale coronavirusului

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

Cum l-a păcălit o elevă cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, cu 30 de ani mai în vârstă! El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook

Sursa: RomaniaTV