Moment macabru la meciul Steaua – Csikszereda. Război total între fanii roş-albaştrilor şi Gigi Becali

Moment macabru la meciul Steaua – Csikszereda. Război total între fanii roş-albaştrilor şi Gigi Becali

Moment macabru la meciul Steaua – Csikszereda. Fanii celor de la Steaua au continuat războiul cu Gigi Becali și la meciul cu Csikszereda, din prima etapă a Ligii 2.

Moment macabru la meciul Steaua – CsikszeredaAlte Articole

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul

Scandări xenofobe la Steaua – Csikszereda! Ce riscă echipa …Christian Eriksen a ajuns în cantonamentul lui Inter. S-a îmbrățișat …

Gigi Becali a fost inamicul numărul 1 la primul meci oficial în Ghencea. Ultrașii din Peluza Sud au dus războiul la extrem și au afișat o cruce imensă cu numele finanțatorului de la FCSB și cu doi ani: 1958, cel al nașterii, și 2021.

Scandări xenofobe la Steaua – Csikszereda! Ce riscă echipa Armatei după primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea

Recent, Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua,  a recunoscut că a primit o cerere din partea clubului lui Gigi Becali și a dezvăluit că se analizează legislația înainte de a da un răspuns oficial. „A făcut cerere, într-adevăr. Este realizată la nivelul clubului și analizăm toate portițele legale după care putem acționa. După cum ştiţi, noi respectăm legea.  Aici nu e vorba despre un om sau o echipă. Ci e vorba despre o investiție publică pe care noi căutam să o amortizăm prin organizarea de spectacole sportive şi culturale.  Suporterii Stelei îşi doresc ce este mai bine pentru club. Noi avem o colaborare cu ei, suntem o familie, iar în orice hotărâre ţinem cont şi de părerea suporterilor. Cel mai bine ca Steaua să poată promova, cel mai bine ca acel stadion să fie rentabil, cel mai bine ca Steaua să producă valori de care să ne bucurăm când se întorc de la Jocurile Olimpice. Eu aş fi pentru respectarea legii. Dacă legea îi dă voie, vom respecta legea”, a spus Răzvan Bichir.

Fanii echipei din Liga a 2-a au transmis un mesaj clar conducerii și îi amenință pe aceștia în cazul în care o vor lăsa pe formația lui Becali să-și dispute meciurile de acasă în Ghencea. „În Ghencea doar Steaua!” și „Luptați pentru club sau nu mai aveți viață cu noi” au fost mesajele galeriei Stelei, prin bannere afișate în fața stadionului.

 

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Sursa: RomaniaTV