Scandări xenofobe la Steaua – Csikszereda! Ce riscă echipa Armatei după primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea

Scandări xenofobe la Steaua – Csikszereda! Ce riscă echipa Armatei după primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea

Scandări xenofobe la Steaua – Csikszereda! Peste 3.000 de fani steliști au fost prezenți la primul meci oficial pe noua arena din Ghencea. Cei mai mulți au fost grupați în zona Peluzei Sud. Ultrașii au creat o atmosferă incendiară, dar au provocat și multe probleme.

Scandări xenofobe la Steaua – Csikszereda!Alte Articole

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul

Christian Eriksen a ajuns în cantonamentul lui Inter. S-a îmbrățișat …Gestul impresionant al vicecampionului olimpic Marius Cozmiuc. …

Suporterii roş-albaştrilor au aprins torțe și petarde încă din primele minute ale partidei. Crainicul arenei le-a cerut în repetate rânduri să înceteze, dar fără succes. În minutul 4, arbitrul a întrerupt meciul timp de câteva secunde, din cauza vizibilității scăzute. Odată terminat arsenalul pirotehnic, ultrașii au comis un derapaj și mai grav. În minutul 21, cântecele anti-maghiare au putut fi auzite clar și pe transmisiunea live. Crainicul stadionului a fost nevoie să intervină din nou, de data asta pe un nou imperativ: „Vă rugăm să încetați cu scandările xenofobe! Clubul ar putea avea de suferit!”.

Armata o lasă pe FCSB în Ghencea! Anunţ de ultimă oră al comandantului CSA Steaua

Articolul 54 din Regulamentul Disciplinar al FRF prevede că „dacă spectatorii afişează inscripţii conţinând sloganuri discriminatorii / denigratoare / rasiste / xenofobe sau se fac vinovaţi de alte comportări de acest fel la un joc, organul jurisdicţional va aplica o sancţiune de la 5.000 la 70.000 de lei clubului pe care l-au susţinut spectatorii respectivi, la fiecare nouă abatere de același tip penalitatea urmând a fi majorată cu 1/2 față de cea aplicată anterior. La atingerea pragului maxim clubul va fi sancționat cu măsura programării unui joc fără spectatori cumulat cu o penalitate sportivă de 70.000 lei”.

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Sursa: RomaniaTV