Antonia suferă după fetiţa ei, Maya: „E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături”

Antonia suferă după fetiţa ei, Maya: „E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături”

Antonia suferă după fetiţa ei, Maya. Viața de mamă la distanță nu este deloc simplă. Artista mărturiseşte că îi este foarte greu, acesta este lucrul care o doare cel mai tare, dar speră să se mai schimbe lucrurile de acum şi să recupereze timpul pierdut.

Citeşte şi: Cutremur în showbiz. Alex Velea și Antonia, acuzați că au agresat o tânără la un eveniment din Capitală: „A început să mă scuipe, să-mi vorbească trivial. Am fost total șocată!”Alte Articole

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul

Loțiunile de protecție solară, interzise pe aceste plaje. …La 33 de ani a fost desemnată cea mai bogată cântăreața …

Antonia suferă după fetiţa ei, Maya

„Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul.

Că nu sunt o mamă suficient de bună pentru copiii mei, dar cred că este unul dintre gândurile firești care trec prin mintea părinților, în general. Pentru că vrem ce este mai bun pentru copiii noștri și vrem să ne asigurăm că le oferim toată atenția, iubirea, confortul de care au nevoie. Și da, în cazul Mayei, faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile că nu pot fi întru totul alături de ea, să simtă afecțiunea și iubirea mea.

E greu să știu că (n.r. Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo„, a declarat Antonia pentru Viva.ro.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia

Momentul mult aşteptat a sosit. Artistul şi-a cerut iubita în căsătorie, după o lungă aşteptare. La câteva luni, după ce cântăreaţa şi-a încheiat divorţul de italian, Velea a surprins-o pe mama copiilor cu un inel cu diamante.

Vestea cea bună a fost anunţată pe reţelele de socializare, postând o imagine cu Antonia, fiind extrem de bucuroasă şi emoţionată, iar alături, un mesaj care îi va ajunge direct la suflet. „A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!„, este mesajul postat de Alex Velea pe pagina sa de Facebook.

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Sursa: RomaniaTV