Dana Budeanu dezvăluie legătura surprinzătoare cu celebra Jennifer Lopez: „Chiar mi-a purtat și niște rochii”

Dana Budeanu dezvăluie legătura surprinzătoare cu celebra Jennifer Lopez: „Chiar mi-a purtat și niște rochii”

Dana Budeanu a vorbit la Antena3 despre momentul în care fiica ei a întâlnit-o întâmplător pe celebra Jennifer Lopez.

Fata creatoarei de modă românce se afla chiar lângă barca vedetei americane. Jennifer Lopez a chemat-o pe copilă către ea și astfel fiica Danei Budeanu și-a îmbrățișat idolul.Alte Articole

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul

Ştefan Cazimir a murit. Marele intelectual al României avea …Motivul neobișnuit pentru care Monica Anghel și-a schimbat …

Dana Budeanu a povestit că la acel moment ea se afla la o distanță destul de mare de Jennifer Lopez și numai fiica ei a avut șansa să împărtășească un moment cu adevărat deosebit cu artista.

”O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile. A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri”, a spus Dana Budeanu.

„Am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia”

Legătura surprinzătoare dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez este de fapt o româncă, ajunsă faimoasă la Hollywood, Anastasia Soare, cea care a creat un adevărat imperiu în industria produselor de înfrumusețare, fiind supranumită „Regina Sprâncenelor”. Ea este și deținătoarea faimosului brand internațional ”Anastasia Beverly Hills”.

Dana Budeanu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin intermediul Anastasiei Soare, la o prezentare de modă Channel. Cântăreața latino a purtat la acel moment, una dintre creațiile vestimentare ale Danei Budeanu.

”Pur și simplu cred că a fost ca o întâmplare, cum a fost și întâmplarea din 2012, când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia și când chiar mi-a purtat și niște rochii, lucru pe care nu l-am comunicat niciodată. În momentul în care a fost fotografiată, era prezentă la un show Channel și toată lumea a crezut că este rochie Channel și de fapt s-a dat după că nu era Channel, era Dana Budeanu… adică nimeni. Dar ea, da, a ales să poarte asta. Ea pur și simplu a fost atrasă de Dănuța”, a povestit Dana Budeanu la Antena 3.

 

Citește și…

„Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??!” Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe. De data asta a fost prea mult și a răbufnit!

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Sursa: RomaniaTV