Emilian Imbri avertizează că tulpina Delta este mai contagioasă şi mai violentă. Mesaj dur pentru medicii care refuză să se vaccineze

Emilian Imbri avertizează că tulpina Delta este mai contagioasă şi mai violentă. Mesaj dur pentru medicii care refuză să se vaccineze

Emilian Imbri avertizează că tulpina Delta este mai contagioasă şi mai violentă decât varianta clasică. Fostul manager de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală trage un semnal de alarmă şi spune că secţia ATI este plină cu tineri infectaţi care nu s-au vaccinat.

Emilian Imbri, avertisment privind tulpina Delta: Încep să apară cazuri noi, multe la tineriAlte Articole

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul

Bilanț dezastruos: Numărul cazurilor de Covid trece de 200 …OMS cere ca cea de-a treia doză de vaccin să fie amânată. …

”Încep să apară cazuri noi, multe, la persoane tinere și nevaccinate. În spitalul ”Victor Babeș” în momentul de față, în secția de Terapie Intensivă care e doar Covid, sunt persoane tinere și sunt nevaccinate. De ce nu se vaccinează oamenii… Eu spun sincer că acum mai mult decât să mă uit un pic în jur și să mă întreb și eu atunci când ai, față de alte țări din jurul nostru, toată gama de vaccinuri, deci poți să alegi, să îl ceri pe cel pe care ți-l dorești… România a ajuns să vândă și să facă și acte de caritate și să doneze vaccinuri în zone mai puțin fericite din acest punct de vedere.

Nu știm ce se întâmplă? Știm! E practic ce au reușit să facă cei care au indus spaimă, neîncredere și au pus corpul medical într-o poziție inferioară, de persoane care – și o spun cu toate sinceritatea și nu acuz pe nimeni –  dar cei care au transformat prin ce vorbesc pe la diverse posturi TV corpul medical în gardieni, în persoane care fugăresc oamenii, îi internează și îi și vaccinează cu forța, doctori care, vă rog să mă credeți, că nu știu cum de au ajuns să creadă și să spună că ei știu că peste câțiva ani vaccinul va face rău.

De ce nu spun că ei nu știu cât de repede în prezent virusul face și mai rău? E un lucru pe care trebuie să-l gestionăm în momentul de față, să strângem oameni care pot și să fie crezuți și care să spună clar că variantă mai bună decât vaccinarea nu există”, a spus fostul manager al Spitalului Victor Babeş din Capitală la B1tv.

Citeşte şi OMS cere ca cea de-a treia doză de vaccin să fie amânată. Termenul poate fi prelungit

Imbri, despre medicii care refuză să se vaccineze: Nu înţeleg ce caută în meseria asta

„Sunt obligați prin meseria pe care o au să se vaccineze. Dacă nu se vaccinează, nu înțeleg… nu înțeleg dacă îi înțeleg sau ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze nu pentru a demonstra că sunt doctori, ci pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual și au niște sinapse!”, a mai precizat fostul manager de la „Victor Babeş”.

Referitor la obligativitatea vaccinării, medicul a spus că nu crede că acest lucru va funcționa pentru că oamenii nu au înțeles care sunt beneficiile vaccinării.

”M-am gândit la ce se întâmplă la țările din jurul nostru. Sunt niște lideri și de partide, și de guverne care își asumă un risc, acela de a nu mai fi lideri și comandă, cer, spun că vor introduce obligatoriu vaccinarea. Cred că în România nu o să meargă treaba asta pentru că oamenii nu au realizat un lucru pe care noi poate noi nu l-am explicat cum trebuie, anume că sunt trei motive principale pentru care ar trebui să te vaccinezi: te aperi pe tine, al doilea, dacă cumva îți pasă, este pentru cei din jurul tău, familie, cei dragi, și al treilea motiv – să nu dai posibilitatea virusului să găsească teren de antrenament.

Asta înseamnă o persoană nevaccinată pe care virusul o poate aborda și se poate modifica să devină mai violent, mai agresiv. Despre al doilea motiv mi-e și frică să vorbesc pentru că, mi-e rușine să recunosc, că poate nu foarte mulți se gândesc la cei din jurul lor”, a mai spus medicul.

Citeşte şi Avertismentul transmis de Virgil Musta: A început să crească numărul de pacienți cu Covid! Toate cazurile grave şi decesele, la nevaccinaţi! 

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Sursa: RomaniaTV