Tily Niculae, de urgenţă la spital. Cu ce boală a fost diagnosticată: „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea”

Tily Niculae, de urgenţă la spital. Cu ce boală a fost diagnosticată: „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea”

Tily Niculae, de urgenţă la spital. Actriţa în vârstă de 36 de ani a acuzat stări de rău, marți noapte şi a sunat la 112 pentru a primi îngrijiri medicale. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii și i-au făcut toate investigațiile necesare.

Citeşte şi: Tily Niculae, aproape de o dramă. Copilul actriţei, arsuri grave: „Vino repede acasă!” VIDEOAlte Articole

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul

Antonia suferă după fetiţa ei, Maya: „E greu să știu …Loțiunile de protecție solară, interzise pe aceste plaje. …

Tily Niculae, de urgenţă la spital

“Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție. Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private, am venit eu după ea. Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona. Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a scris Tily Niculae, pe contul său de Instagram.

În urma rezultatelor analizelor, actrița a fost diagnosticată cu gastroenterită virală. “Analizele zic că este gastroenterită virală povestea. De la voi am primit zeci de mii de mesaje că ați trecut prin forța virusului și a fost horror. Al naibii e puternic, nu am ce zice. Pe seară am făcut un hematom de la branulă și m-am speriat rău, fiindcă brusc era o durere cruntă și eu rezist la durere. Doar stau carne vie cu psoriazisul vieții”, a mai scris Tily Niculae.

Ce este gastroenterita?

Gastroenterita se manifestă prin vărsături, diaree, febră, dureri de cap și crampe abdominale. Din cauza diareei și a vărsăturilor, există un risc de deshidratare. Aceasta poate fi recunoscută prin senzația imperioasă de sete, pielea uscată și uscăciunea gurii. Infecția poate fi luată prin contactul cu o persoană bolnavă, prin atingerea sau consumul de mâncare sau apă contaminată și prin evitarea spălării mâinilor după toaletă sau după schimbarea scutecelor bebelușilor.

Citește și…

UMILINTA totală pentru Laurenţiu Reghecampf după ce s-ar fi distrat cu o altă femeie în Grecia. „Este cea mai…”

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Sursa: RomaniaTV