Valentino Rossi a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon din MotoGP

Valentino Rossi a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon din MotoGP

Valentino Rossi a anunţat că se va retrage. Septuplul campion mondial la MotoGP are 42 de ani.

Valentino Rossi a anunţat că se va retrageAlte Articole

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul

Lionel Messi pleacă de la FC Barcelona. Anunţ oficial al clubului …JO 2020 Alina Vuc și Albert Saritov luptă pentru medalii. Programul …

„Am spus că voi lua o decizie cu privire la anul viitor după pauza de vară şi am hotărât să mă retrag la finalul sezonului. Din nefericire, aceasta va fi ultima mea jumătate de sezon ca pilot de MotoGP. Şi este dificil, este un moment foarte trist, pentru că este dificil să spun şi să ştiu că anul viitor nu voi concura pe o motocicletă. Cred că am făcut asta 30 de ani, mai mult sau mai puţin”, a declarat Valentino Rossi.

Accident înfiorător la MotoGP după o manevră imprudentă a unui motociclist. Valentino Rossi, la un pas de tragedie

Valentino Rossi, în vârstă de 42 de ani, a precizat că a avut o carieră cu momente de neuitat: „Anul viitor, viaţa mea se va schimba. Dar a fost grozav, m-am simţit foarte bine, a fost o călătorie lungă şi a fost foarte distractiv. Am petrecut 25-26 de ani în Campionatul Mondial, astfel că a fost minunat. Şi am trăit momente de neuitat alături de toţi băieţii cu care lucrez!”.

Citește și…

„Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??!” Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe. De data asta a fost prea mult și a răbufnit!

De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup

Sursa: RomaniaTV