Alexandru Rafila despre următoarea etapă de imunizare: „În mod evident, nu e necesară a treia doză”

Alexandru Rafila despre următoarea etapă de imunizare: „În mod evident, nu e necesară a treia doză”

Alexandru Rafila a declarat în exclusivitate la Romania TV că persoanele care au fost imunizate cu schema completă de vaccinare și care au trecut și prin boală nu mai au nevoie de a treia doză a serului anti-Covid.

Medicul a mai precizat că populația asupra căreia trebuie să se concentreze campania de vaccinare sunt adulții care nu s-au imunizat cu serul anti-Covid19.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Andrei Baciu confirmă! Vor exista discuții pentru vaccinarea …Vlad Voiculescu cere socoteală: Unde este raportul după incendiul …

„În mod evident , nu e necesară a treia doză, am mai discutat cu colegii din Israel, o a treia doză nu mai este necesară pentru cei vaccinați cu două doze și care au trecut și prin boală. Noi nu reușim să vaccinăm persoanele adulte care încă  mai trebuie imunizate și vorbim despre copii de 5-11 ani.

Creșterea a început pe data de 5 iulie, după săptămâna patru , oamenii trebuiau să ia măsuri, prima măsura a fost fost Electric Castle. Cîțu a apărut cu domnul Rareș Bogdan, îmbrățișati fără nicio  măsură de protecție. Nu s-a facut nimic pentru sistemul de sănătate. Nu s-au dublat paturile de la ATI. Anul trecut când am avut cea mai mare mortalitate dupa Al Doilea Război Mondial, paturile pentru pacienții de Covid-19 au fost în număr de 1500, paturile au fost luate de la pacientii cu alte patologii, de aceea impactul asupra mortalității a fost foarte mare. Ne găsim într-o situație periculoasă.” a avertizat Alexandru Rafila.

 

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV