Eduard Novak aruncă BOMBA! Ministrul Tineretului şi Sportului: „FCSB este Steaua!”

Eduard Novak aruncă BOMBA! Ministrul Tineretului şi Sportului: „FCSB este Steaua!”

Eduard Novak aruncă BOMBA! Şeful sportului românesc și-a exprimat părerea privind acest subiect sensibil, dar a ținut să precizeze la Pro Sport LIVE că nu a vorbit în calitate de ministru, ci de suporter.

Eduard Novak aruncă BOMBA! FCSB este Steaua!Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Barcelona – Bayern 0-3 în Champions League. Rezultate …Moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit …

Eduard Novak a simpatizat cu Steaua încă din copilărie, dar spune că „a pierdut firul” de când identitatea clubului a început să fie disputată de cele două entități. Ministrul de origine maghiară a menționat că este împărțit sufletește între Ungaria și România, dar spune că „tricolorii” au un ușor avantaj din acest punct de vedere.

Armata o lasă pe FCSB în Ghencea! Anunţ de ultimă oră al comandantului CSA Steaua

„Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul cine e Steaua, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică? FCSB! Dar n-am zis-o ca ministru!”, a spus Eduard Novak.

Curtea de Apel a decis că FCSB nu are palmaresul Stelei! Astfel, Steaua are palmaresul din 1947 până în 1998, când s-a transformat în societate non profit. AFC Steaua are palmaresul în perioada 1998 – 2003, iar FCSB are palmaresul din 2003 până în prezent. CSA Steaua a cerut și palmaresul clubului roș-albastru dintre 1998 şi 2003, dar instanţa a respins cererea.

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV