Mihai Tudose pune degetul pe rana democrației lui Cîțu: „Începe să nu mai fie un stat este o dictatură”

Mihai Tudose pune degetul pe rana democrației lui Cîțu: „Începe să nu mai fie un stat este o dictatură”

Mihai Tudose a declarat la România TV că cei de la guvernare își ignoră atribuțiile, în contextul în care mai mulți miniștri au fost demiși din funcție.

Liderul PSD mai consideră măsurile de restricție sunt aplicate imparțial și critică faptul că în timp ce festivalurile se desfășoară cu mii de participanți, legea interzice clar protestele în fața guvernului.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Informație-bombă: Băsescu, printre puținii colaboratori ai …Ludovic Orban poate candida la Congres. Filiala din Brașov îi …

„Nu-mi pasă cine iese la PNL. Uitați-vă la declarațiile lui Ludovic Orban, spunând că de două ori a salvat scaunul președintelui României.

Există 0 declarație a lui Orban în care spune că este o lege care îl obliga să mărească pensiile și alocațiile, dar n-o face pentru că n-are bani. Articolul din codul administrativ spune ca la 5 zile de la vacantarea unui post de ministru trebuie să se ia măsuri. Au trecut două săptămâni de la plecare lui Stelian Ion de la Justiție și nu a trimis nimeni o scrisoare la președinție.

Nu acționează nimeni. Încalcă grosolan tot. Începe să nu mai fie un stat este o dictatură. Ai voie să faci festivaluri cu zeci de mii de oameni, dar nu ai voie să faci greve în fața Guvernului, maximum 500 de oameni pt ca e pericol de pandemie. Stăm în această stare de alertă, aproape terminăm al doilea an.” a declarat Mihai Tudose la Romania TV.

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV