Alertă în Asia: Coreea de Nord a tras mai multe rachete balistice

Alertă în Asia: Coreea de Nord a tras mai multe rachete balistice

Alertă în Asia. Coreea de Nord a tras cu două rachete balistice în apele Coastei de Vest a peninsulei coreene miercuri. Acțiunea reprezintă ”ameninţări” pentru vecinii săi și pentru comunitatea internațională, a reacţionat Pentagonul.

Armata Coreei de Sud a spus că a crescut supravegherea și monitorizarea Coreei de Nord, în timp ce lucrează îndeaproape cu SUA pentru a fi pregătită de defensivă.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Peste 1000 de călugări de la Muntele Athos, infectaţi cu coronavirusVladimir Putin, în autoizolare. Mai multe persoane din anturajul …

Paza de Coastă a Japoniei a declarat că cele două rachete au fost lansate la 5 minute distanță una de alta, la 12.38 p.m. și respectiv 12.43 p.m, ora locală.

Vladimir Putin, în autoizolare. Mai multe persoane din anturajul său, diagnosticate cu Covid

Ministrul japonez al Apărării crede că proiectilele au căzut în apele din afara zonei sale economice. Testele rachetelor balistice ale Pyongyang-ului sunt primele de când președintele Biden și-a început mandatul, și vin la doar câteva zile după ce Coreea de Nord a declarat că a testat cu succes o nouă rachetă de croazieră cu rază lungă de acţiune weekendul trecut, numind-o „o armă strategică de mare semnificaţie”.

Mai multe rezoluţii ale Consiliului de Securitate al ONU interzic Phenianului să îşi continue programele de arme nucleare şi rachete balistice.

Alertă în Asia. Coreea de Nord a declarat că a testat cu succes o nouă rachetă de croazieră cu rază lungă de acţiune weekendul trecut, numind-o „o armă strategică de mare semnificaţie”. Analiştii spun că racheta ar putea fi prima astfel de armă a ţării cu capacitate nucleară.

China vrea să facă ordine pe internet. Autorităţile militează pentru un mediu online civilizat şi promovarea „valorilor socialiste”

Phenianul şi-a dezvoltat în mod constant programul de arme nucleare şi balistice şi a căutat prin acestea să obţină o scădere în intensitate a sancţiunilor impuse de SUA şi partenierii săi. Negocierile s-au blocat în 2019.

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV