Fostul mare campion Yuriy Georgiyevich Sedykha a murit

Fostul mare campion Yuriy Georgiyevich Sedykha a murit

Fostul mare campion Yuriy Georgiyevich Sedykha a decedat în Franța, unde locuia alături de soția sa, Natalya Lisovskaya, deţinătoarea recordului mondial la aruncarea greutăţii (22,63 m).

Federaţia Europeană de Atletism a anunțat că marele campion olimpic a murit în urma unui infarct, potrivit AP.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Simona Halep se mărită. Tatăl jucătoarei de tenis a dat detalii: …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Liga Campionilor: Fotbal de 5 stele, …

Giovani Becali, internat de urgenţă pentru a fi operat

Yuriy Georgiyevich Sedykha a evoluat inițial sub drapelul URSS, iar ulterior a obținut cetățenia ucraineană. Este unul dintre cei doi aruncători care au reuşit o încercare de peste 86 metri (86,74 metri), alături de compatriotul său Serghei Litvinov (86,04 m).

Moment dramatic din viaţa lui Michael Schumacher, dezvăluit în documentarul Netflix. „Inima s-a oprit complet!”

Considerat cel mai valoros sportiv la această disciplină, a doborât de şase ori recordul mondial în cariera sa de 15 ani. A fost dublu campion olimpic, în 1976 şi 1980, și medaliat cu argint la JO de la Seul din 1988. În 1991, a câștigat aurul mondial la Tokyo şi a obţinut trei titluri de campion al Europei, în 1978, 1982 şi 1986.

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV