Jeff Bridges, detalii despre lupta cumplită pe care a dus-o cu virusul SARS COV 2: „Cancerul de care sufăr a fost floare la ureche”

Jeff Bridges, detalii despre lupta cumplită pe care a dus-o cu virusul SARS COV 2: „Cancerul de care sufăr a fost floare la ureche”

Actorul în vârstă de 71 de ani a anunţat pe Instagram că tumoarea pe care i-o descoperiseră medicii anul trecut, având o dimensiune de 22×30 de centimetri, s-a redus în mod semnificativ.

În 2020, Jeff Bridges a fost diagnosticat cu cancer limfatic. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, s-a infectat cu coronavirus chiar la clinica unde făcea chimioterapie. Pentru că a dezvoltat o formă gravă, a stat internat cinci săptămâni în spital, scrie NBC News.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

O celebră actriţă susţine că i-a căzut cu tronc unui extraterestru: …Alertă în Asia: Coreea de Nord a tras mai multe rachete balistice

Acum, actorul american cunoscut pentru roluri din filmele „The Big Lebowski“, „Crazy Heart“ şi „True Grit“ spune că lupta împotriva cancerului a fost floare la ureche pe lîngă lupta pe care a dus-o cu Covid-19.

Citeste si O celebră actriţă susţine că i-a căzut cu tronc unui extraterestru: „Mi-a spus că este îndrăgostit de mine şi mi-a propus să plec cu el”

Jeff Bridges, dezvăluiri despre perioada în care a fost infectat cu coronavirus

„Cancerul meu este în remisie. (…) Coronavirusul este «oglinda retrovizoare». Lupta mea cu acest virus face ca tumoarea mea să fie floare la ureche“, a scris el pe rețelele sociale.

„M-am chinuit cu virusul destul de mult, dar sunt vaccinat cu ambele doze și mă simt mult mai bine”, a mai scris el, precizând că este convins de faptul că refacerea rapidă i-o datorează vaccinului.

Citeste si Un bărbat care a trăit 41 de ani în junglă a murit de cancer la câţiva ani după ce a revenit în lumea civilizată

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV