Pfizer susține că a treia doză de vaccin restabilește imunitatea în fața Covid19 la 95%

Pfizer susține că a treia doză de vaccin restabilește imunitatea în fața Covid19 la 95%

Pfizer a anunțat că studiile efectuate în Israel arată că administrarea celei de-a treia doze de vaccin ar restabili imunitatea organismului în fața virusului Covid-19, la 95%.

Informațiile au fost colectate în perioada 1 iulie – 30 august, când tulpina Delta începuse să facă ravagii în toată țara.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

BILANȚ COVID 15 septembrie. Peste 10.500 de persoane vaccinate …INSP trage semnalul de alarmă. Procent covârşitor: Peste 95% …

FDA a publicat aceste date în contextul în care administrația Biden face tot mai multe presiuni pentru autorizarea unei doze de rapel pentru populația generală, începând chiar de săptămâna viitoare.

Pe baza informațiilor obținute în urma studiului, compania Pfizer a spus că „solicită acordarea unei doze de rapel din „vaccinul Pfizer” administrat intramuscular la aproximativ 6 luni după doza 2 la persoanele cu vârsta peste 16 ani”.

Pfizer a făcut referință și la un studiu de fază 3, condus pe aproximativ 300 de persoane cu vârste cuprinse între 19 și 55 de ani. O treime dintre participanți erau supraponderali, iar o treime erau obezi, conform documentelor.

Pfizer și partenerul BioNTech vor acceptul agenției pentru a tqreia doză în cazul persoanelor cu vârsta peste 16 ani din SUA.

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV