PSD cere plafonarea preţurilor la gaze şi energie electrică. Mihai Tudose: Au lăsat piaţa liberă în cel mai prost moment cu putinţă

PSD cere plafonarea preţurilor la gaze şi energie electrică. Mihai Tudose: Au lăsat piaţa liberă în cel mai prost moment cu putinţă

PSD cere plafonarea preţurilor la gaze şi energie electrică. Mihai Tudose a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că este necesară plafonarea preţului la gaze şi energie electrică pe o perioadă de şase luni, timp în care autorităţile trebuie să ia măsuri pentru a rezolva deficitul de energie cu care se confruntă România.

PSD cere plafonarea preţurilor la gaze şi energie electrică. Anunţul făcut de Mihai TudoseAlte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Kelemen Hunor vrea refacerea coaliţiei PNL – USR PLUS …Klaus Iohannis, victorie la CCR. Judecătorii constituţionali …

Citeşte şi EXCLUSIV | Mihai Tudose, avertisment despre criza din coaliţia de guvernare. „Cîțu s-a dus pe gheață. O fi pariat cineva împotriva leului zilele acestea?”

„Au lasat piata libera in cel mai prost moment cu putinta, moment in care productia nationala este mult sub necesar. Atragem atentia ca daca in cateva luni guvernul nu se va apuca de investitii, să redeschida coplexul energetic de la Mintia, Iernutul. Atragem atentia ca la anu ar trebui sa intre in revizie cele doua grupuri de la centrala nucleara, deci deficitul de energie va fi mai mare.

Nu exista o solutie miraculoasa care sa indrepte peste noapte lucrurile. Solutiile trebuiau deja implementate. Este al 12 ceas. Daca si acum vor scapa din mana lucrurile, ele vor avea efecte in economie pe ani de zile. Au la indemana cateva luni sa regleze aceste lucruri.”, a declarat Mihai Tudose în cadrul conferinţei de presă.

Citeşte şi EXCLUSIV Mihai Tudose pune degetul pe rana democrației lui Cîțu: „Începe să nu mai fie un stat, este o dictatură”

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV