Răsturnare de situaţie! Cristian Daminuţă nu mai divorţează! Soţia lui a revenit la sentimente mai bune: „Ne-a prins bine separarea, tot răul spre bine”

Răsturnare de situaţie! Cristian Daminuţă nu mai divorţează! Soţia lui a revenit la sentimente mai bune: „Ne-a prins bine separarea, tot răul spre bine”

Cristian Daminuţă pare, însă, să se mai domolit în ultima vreme, astfel că Mădălina a decis să-i mai acorde o şansă. După ce au stat separaţi o perioadă, acum au decis să locuiască din nou sub acelaşi acoperiş. Dar Mădălina nu a acceptat oricum această împăcare. Tânăra are aşteptări mari de la Daminuţă.

„Suntem în proces de împăcare. Ne-am întors acasă. Ne-a prins bine separare, ne-am dat seama de multe lucruri și sa sperăm că tot raul spre bine. Aștept fapte de la soțul meu„, a spus Mădălina la Antena Stars.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Larisa Drăgulescu, faţă-n faţă cu actuala iubită a lui …Curiosul caz al unui deţinut evadat din închisoare în 1992. …

Cristian Daminuţă nu mai divorţează! Mădălina îi mai dă o şansă

Vestea divorţului dintre Cristian Daminuţă şi Mădălina a surprins pe toată lumea. La momentul izbucnirii scandalului, Mădălina a lansat mai multe acuzaţii la adresa fotbalistului. Printre altele, i-a reproşat că este leneş şi iresponsabil.

Citeste si Cum a reacţionat Maria Constantin când a descoperit că este înşelată: „I-aş fi putut ierta infidelitatea, dar nu i-am putut ierta faptul că nu şi-a recunoscut greşeala”

”Acest tip de bărbat nu este în stare să țină o slujbă o perioadă mai lungă, învinovățind pe oricine altcineva și nerecunoscând că lenea și lipsa lui de interes sunt adevărata cauză”, a scris Mădălina pe Instagram, în urmă cu o lună.

Şi asta nu a fost tot. Mădălina a insinuat şi că Daminuţă ar fi fost violent.

„În ceea ce privește bărbatul violent, acesta este bărbatul care, sub masca farmecului și a unei aparente normalități, ascunde o cruzime rar întâlnită. Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi, atât fizic, cât și psihic. Este o manifestare a dorinței de dominație care atinge pragul nebuniei„, a dezvăluit soţia lui Cristian Daminuţă.

Citeste si Imaginea modestiei! Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu duce o viaţă normală, deşi învârte milioane de euro. VIDEO

 

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV