Ritual barbar: Peste 1.400 de delfini uciși într-o singură zi în Insulele Feroe

Ritual barbar: Peste 1.400 de delfini uciși într-o singură zi în Insulele Feroe

Marea a fost înroșită de sânge în timp ce plajele au fost împânzite de cadavrele delfinilor. Pescarii din Insulele Feroe au ucis nu mai puţin de 1.428 de delfini cu coastă albă într-unul dintre cele mai mari masacre înregistrate vreodată.

Peste 1.400 de delfini uciși într-o singură, într-un ritual barbar ce datează din secolul al IX-leaAlte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Mai multe ţări ar putea părăsi UE, crede fostul negociator …Atentat în Ucraina, expozia unei bombe plasate într-o maşină …

Ambarcațiunile au condus delfinii cu coastă albă din Atlantic spre țărmul din Skálafjørður, unde bărbații au așteptat în apele puțin adânci cu cârlige, cuțite și sulițe, ca parte a tradiției locale, relatează Daily Mail.

Acest ritual este cunoscut sub numele de Grindadrap sau Grind (în feroeză).

Citeste si Jeff Bridges, detalii despre lupta cumplită pe care a dus-o cu virusul SARS COV 2: „Cancerul de care sufăr a fost floare la ureche”

Feroezii au păreri împărțite cu privire la acest ritual sângeros, dar mulți dintre ei îndeamnă presa străină și ONG-urile să respecte cultura insulei, unde pescuitul ocupă un loc important, iar carnea este folosită pentru hrana localnicilor.

Grindadrap datează din secolul al IX-lea, când nordicii s-au stabilit pentru prima dată pe insulele din Atlanticul de Nord.

Citeste si O celebră actriţă susţine că i-a căzut cu tronc unui extraterestru: „Mi-a spus că este îndrăgostit de mine şi mi-a propus să plec cu el”

 

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV