Shurubel s-a infectat cu COVID, la câteva zile după Adela Popescu. Ce simptome are prezentatorul

Shurubel s-a infectat cu COVID, la câteva zile după Adela Popescu. Ce simptome are prezentatorul

Shurubel a mărturisit că are nasul înfundat tot timpul, transpiră și nu are gust și miros, simptome specifice COVID.

Tânărul e nevoit să stea mai multe zile în izolare, la fel ca Adela Popescu. Actrița e acasă de o săptămână și așteaptă să îi treacă.Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Zanni dezvăluie un secret dureros despre fratele lui decedat. …Mihai Bendeac s-a simțit rău la filmările iUmor și a chemat …

„Transpir. Am nasul înfundat. Ultimele zile am transpirat 11 tricouri. Nu am gust, dar nici miros. Ieri am mâncat o ceapă întreagă și nu am simțit gustul. Am vrut să văd dacă lăcrimez, dar nu s-a întâmplat nimic”, a spus Shurubel.

Adela Popescu: Nu sunt vaccinată, așteptam să nasc. Dar urma să o fac

Adela Popescu a anunţat săptămâna trecută că s-a infectat cu noul coronavirus. Vedeta a declarat că nu era vaccinată pentru că nu a vrut să rişte în perioada în care a fost însărcinată.

Prezentatoarea „Vorbeşte lumea” spune că luase decizia să se imunizeze în curând, dar nu a mai apucat să facă acest lucru.

„Ieri am început sa ma simt rău și am făcut un test rapid, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Apoi am făcut și un PCR, care, și el a ieșit pozitiv. Acum sunt carantinata și o sa fiu prezenta de acasă. Nu sunt vaccinata fiindca așteptam să nasc, urma sa o fac. Din fericire, copiii sunt la bunici, nu am întrat în contact cu ei și este foarte bine asta. Îmi pare rău că nu sunt acolo, alături de voi (n.r. la emisiune), dar o sa am în fiecare zi câte o surpriza”, a spus vedeta la „Vorbeşte lumea”.

Citiți și Adela Popescu, nevoită să poarte mască în casă după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19: „Picam pe jos. Te deprimă boala asta”

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV