Zanni dezvăluie un secret dureros despre fratele lui decedat. Tânărul a murit din cauza substanţelor interzise: NIMENI nu putea să îl ajute!

Zanni dezvăluie un secret dureros despre fratele lui decedat. Tânărul a murit din cauza substanţelor interzise: NIMENI nu putea să îl ajute!

Zanni dezvăluie un secret dureros despre fratele lui decedat. a vorbit despre ”fratele” lui care a decedat, pierzând astfel lupta cu substanțele interzise. Zannidache s-a certat la un moment dat cu tânărul de 22 de ani, iar ulterior, ”fratele” lui, pe nume Mon, a murit.

Zanni dezvăluie un secret dureros despre fratele lui decedat. Tânărul a murit din cauza substanţelor interzise: NIMENI nu putea să îl ajute!Alte Articole

Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le …

Mihai Bendeac s-a simțit rău la filmările iUmor și a chemat …Anamaria Prodan, declarație copleșitoare pentru Laurențiu …

Tânărul în vârstă de 22 de ani a decedat după ce s-a aruncat de pe o clădire înaltă. Zannidache a aflat vestea cutremurătoare atunci când s-a întors în România, după ce a fost plecat o perioadă destul de lungă pe meleaguri străine, la o competiție sportivă.

„Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu. Împărțeam totul, ne certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați. A sărit de la etajul 6. Eu cu băiatul ăsta nu m-am înțeles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție. Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume”, a povestit Zanni pe YouTube.

Câştigătorul Survivor a adăugat că el încerca să se schimbe, spre deosebire de fratele lui, fiind pasionat de tuns, de tot ceea ce înseamnă frizerie, așa că drumurile lor s-au cam separat, deși acum consideră că, dacă i-ar fi răspuns la mesaje la timp, nu s-ar mai fi întâmplat tragedia care pur și simplu l-a șocat.

Citeşte şi: Zanni dă de pământ cu Elena, după Survivor: „O femeie plină de frustrări care nu are acasă ce și-ar dori să aibă”

”Mi-a recunoscut că eu pentru el am fost o inspirație, că mă iubește, că o să fie mereu lângă mine. Noi am fost într-o competiție toată viața. Mă gândesc că poate nu s-ar fi ajuns aici, poate dacă eram acasă și aș fi văzut mesajul. Nu regret că am fost aspru cu cei din jurul meu. Nu putea nimeni să îl ajute pe Mon”, a adăugat Zannidache.

Citeşte şi: Zanni de la Survivor, momente cumplite petrecute la casa de copii: „Dacă făceam o prostie de ziua mea, aveau dreptul să mănânce din tort doar ceilalţi, eu îi priveam prin geam. Îmi venea să plâng, dar refuzam s-o fac” 

Citește și…

BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire

Sursa: RomaniaTV