Mesajul impresionant al unui bărbat cu comorbidități, care a scăpat de coronavirus pentru că a fost vaccinat: „Dacă nu eram vaccinat, acum eram oale și ulcele”

Mesajul impresionant al unui bărbat cu comorbidități, care a scăpat de coronavirus pentru că a fost vaccinat: „Dacă nu eram vaccinat, acum eram oale și ulcele”

Puiu Muşat este supraponderal, are hipertiroidie, hipertensiune arterială şi alte câteva boli. Recent, s-a infectat şi cu coronavirus, dar faptul că se vaccinase anterior l-a ajutat să resimtă să-şi revină repede.

”Sunt o persoană cu comorbidități, obezitate morbidă, hipercorticism reactiv, hipotiroidie, HTA, chist hidatic hepatic operat și am fost vaccinat cu schemă completă. Vă spun cu mâna pe inimă: datorită faptului că am fost vaccinat, astăzi pot să vă scriu aceste rânduri”, a povestit bărbatul pe pagina de Facebook RoVaccinareAlte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Şeful Pfizer anunţă că pandemia mai durează puţin: „Într-un …Dr Mihai Craiu, un nou apel la vaccinare: „Copiii sunt …

Citeste si Dr Mihai Craiu, un nou apel la vaccinare: „Copiii sunt expuși riscului de boală severă de către adulții nevaccinati. Este acceptabil un număr de decese pediatrice? Eu cred că nu”

Bărbat cu comorbidităţi, infectat cu coronavirus: „Dacă mesajul meu poate salva măcar o viață, cu mare drag”

Acesta spune că a simțit virusul ca pe o simplă răceală, de care a scăpat rapid.

”Am avut câteva simptome ușoare, am fost testat pozitiv, iar după zece zile de răceală ușoară am refăcut testul și am ieșit negativ. Vă rog din suflet pe toți cei care nu credeți în vaccin sau nu aveți curajul. Dacă vreți ca voi și cei de lângă voi să trăiască, vaccinați-vă! Dacă nu eram vaccinat, acum eram oale și ulcele. Dacă mesajul meu poate salva măcar o viață, cu mare drag”, a transmis Puiu pe Facebook.

Citeste si Avertismentul lui Fauci: Tulpina Delta s-ar putea transforma într-un „monstru”

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 6.333 de cazuri de infectare cu coronavirus. Dintre acestea, 164 sunt reinfectări, după o perioadă mai mare de 180 de zile de la prima infectare.

Citește și…

Atenție! Un nor toxic din Palma va veni peste România! Cât este de periculos! Avertismentul specialiștilor:

Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător

Sursa: RomaniaTV