DLAF a sesizat DNA în privinţa proiectului pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna

DLAF a sesizat DNA în privinţa proiectului pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna

Lovitură pentru Dan Barna înaintea turului 2 al alegerilor pentru şefia USR PLUS. DLAF a sesizat DNA şi în privinţa proiectului pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui.

„În urma verificărilor efectuate în cazul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” (POSDRU/135/5.2/S/125782 – cod SMIS 51031), având ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL, au rezultat indicii privind posibila săvârşire a unor fapte de natură penală, motiv pentru care Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a procedat la întocmirea actelor de sesizare.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Elena Udrea, la CAB unde au avut loc audieri în dosarul HidroelectricaFostul purtător de cuvânt al AUR, prins cu droguri la intrarea …

Întreaga documentaţie a fost transmisă Direcţiei Naţionale Anticorupţie (Secţia de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie)”, anunţă DLAF într-un răspuns pentru Mediafax şi Aleph News.

Dan Barna, noi precizări despre scandalul DLAF: „Am primit o înștiințare prin care eram îndrumat să mă adresez celor de la DNA”

DLAF anunţase în mai 2021 că a sesizat DNA în privinţa a 2 dintre proiectele pe fonduri europene ( Punţi Comunitare” şi „SES-am deschide-te!”), unde a găsit indicii privind o posibilă săvârşire a unor fapte de natură penală, fiind implicate 4 persoane care  la data faptei, deţineau calităţile de expert cu atribuţii de recrutare respectiv, manageri ai structurilor de economie socială.

Citeşte şi Florin Cîţu, prima reacţie după raportul DLAF trimis DNA, în care este menţionat şi Dan Barna: „Am avut ieri o discuţie telefonică, dar oficial nu am nicio informaţie”

 

Citește și…

OFICIAL! Apare prima bancnotă din România cu chipul unei femei! Ce valoare are și pe cine reprezintă:

Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător

Sursa: RomaniaTV