Lidia Buble rupe tăcerea despre noul iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap!”

Lidia Buble rupe tăcerea despre noul iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap!”

Lidia Buble rupe tăcerea despre noul iubit. Artista iubește din nou, iar relația cu Harlys Becerra pare să meargă excelent!

Lidia Buble rupe tăcerea despre noul iubitAlte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Dorian Popa, primele declarații de pe patul de spital. Cum se …Starea Simonei Traşcă s-a înrăutăţit, după ce a fost la …

Vedeta a fost destul de discretă în ceea ce privește noua relație, însă acum s-a hotărât să vorbească! Pentru că a primit numeroase întrebări de la fanii din mediul online despre noul iubit, artista le-a promis acestora că în curând le va povesti totul. Lidia Buble a recunoscut că este foarte îndrăgostită și că a găsit în persoana actorului cubanez partenerul perfect.

Detaliile neștiute ale despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. A spus tot: „Tu trebuie să te uiți în oglindă”

„În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, cerută în căsătorie. A postat imaginea cu inelul: „Am spus DA”

Harlys Becerra este originar din Cuba și s-a născut pe 11 iunie 1984. Actorul a devenit celebru după ce a jucat în serialul „Vis a vis” de pe Netflix.

Citește și…

OFICIAL! Apare prima bancnotă din România cu chipul unei femei! Ce valoare are și pe cine reprezintă:

Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător

Sursa: RomaniaTV