Adriana Iliescu, mândră de fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România şi-a luat loc de veci!

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România şi-a luat loc de veci!

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei. Eliza Iliescu s-a transformat într-o superbă domnișoară, este o elevă de nota zece și are planuri mari de viitor. După ce termină liceul, tânăra vrea să urmeze două facultăți, iar mai apoi să pornească pe urmele mamei sale într-o carieră în învățământ.

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei, ElizaAlte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie …Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare! „Am sunat un …

Adriana Iliescu  și-a achiziționat de câțiva ani și un loc de veci, un sicriu, și alte lucruri necesare pentru înmormântare și spune că nu este nimic anormal în acest sens. „Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu acum ceva timp pentru Cancan.

Veste-şoc pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Cum a pierdut averea Elizei

Altfel, Adriana Iliescu a trecut printr-o situaţie extrem de grea după ce pierdut procesul cu ANAF-ul, pentru că nu a avut cu ce să plătească taxa de timbru. În luna februarie 2021, Adriana Iliescu a contestat un ordin de executare venit din partea ANAF. Din nefericire pentru ea, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză şi a pierdut procesul pentru că nu a achitat taxa de timbru. „Admite excepţia netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestaţia la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălceşti. Pronunţată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, în condițiile legii”, se arată în decizia judecătorească.

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV