Ana Maria Prodan șterge pe jos cu Mititelu Jr. pentru derapajele la adresa lui Reghe. Impresara, scoasă din minți: „Gura lumii nici pământul n-o astupă.!”

Ana Maria Prodan șterge pe jos cu Mititelu Jr. pentru derapajele la adresa lui Reghe. Impresara, scoasă din minți: „Gura lumii nici pământul n-o astupă.!”

Ana Maria Prodan demonstrează din nou că nimic nu poate schimba sentimentele pe care impresara le va purta mereu soțului ei.

Ana Maria Prodan a postat pe contul personal de socializare o replică dură la adresa lui Adrian Mititelu Jr., cu privire la acuzațiile grave ale acestuia aduse lui Laurențiu Reghecampf.Alte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână …Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie …

Impresara susține că soțul ei nu a avut niciodată amante, iar în sport decența și respectul trebuie să fie pe primul loc, mai ales când este vorba de un om ca Reghe, care a contribuit la evoluția a generații de jucători.

„Urat… in sport decenta si respectul trebuie sa domnească ! De asta suntem unde suntem ! Păcat! REGHECAMPF ESTE NR 1! AMANTE, PROSTITUATE ,BEȚII II SUNT STRĂINE ! DAR CUI II PASA DE AȘA CEVA? GURA LUMII NICI PAMANTUL NU O ASTUPA! PROSTITUATE SAU AMANTE AU OAMENII MICI SI FFF SLABI ! NICIODATĂ SOȚUL MEU NU A AVUT AȘA CEVA. LE DETESTA! A RIDICAT GENERAȚII DE FOTBALIȘTI SI I-A INVATAT CA FAMILIA ESTE CEL MAI SFÂNT SI FRUMOS LUCRU DE PE PĂMÂNT !!!SOTUL MEU ESTE CEL MAI PUTERNIC BĂRBAT! CEL MAI MÂNDRU BĂRBAT! CEL MAI BUN TATA DIN UNIVERS ! TATI NOI TE IUBIM ENORM ÎTI URAM BAFTA MULTĂ , EȘTI PREA MARE SA TE UIȚI IN STÂNGA SI IN DREAPTA ❤️TE IUBIM SOARELE NOSTRU!”, a declarat Ana Maria Prodan.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV