Andreea Tonciu, mesaj disperat! Este internat în stare gravă: „Am nevoie de ajutor!”

Andreea Tonciu, mesaj disperat! Este internat în stare gravă: „Am nevoie de ajutor!”

Andreea Tonciu, mesaj disperat! Abia întoarsă din vacanță, vedeta este din ce în ce mai stresată, asta deoarece starea de sănătate a unchiului ei s-a înrăutățit. Fratele mamei ei se află în stare gravă la spital, iar medicii trebuie să-l opereze de urgență, însă au nevoie de sânge.

Andreea Tonciu, mesaj disperat! Este internat în stare gravăAlte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Medicamentul care reduce cu 50% riscul de spitalizare sau deces …X FACTOR 1 OCTOMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Ștefan Bănică, uluit …

”Unchiul meu este internat de două săptămâni la spital și are nevoie de sânge. Noi, bineînțeles, familia și apropiații am donat, însă tot mai trebuie sânge ca să se facă această operație. Are o tumoare la ficat foarte avansată. Am donat 10 persoane, dar tot mai este nevoie”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

Cu cine s-ar cupla Andreea Tonciu, dacă ar rămâne falită: „L-aş face de bani”

Şansele de supraviețuire sunt foarte reduse dacă nu se va găsi sânge pentru operația unchiului ei, astfel că Andreea Tonciu a fost nevoită să le ceară ajutorul fanilor de pe rețelele de socializare. Unchiul vedetei a fost diagnosticat cu o tumoare avansată la ficat, după ce, în tinerețe, a lucrat întru-un mediu toxic. Până în acest moment, mama Andreei Tonciu a declarat că a mai avut încă trei decese în familie și speră să treacă cu bine peste acest eveniment neplăcut.

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV