Colaborarea anului, Alex Velea și Adrian Minune au scos prima piesă împreună, „Tu ai vrea să fiu eu” VIDEO

Colaborarea anului, Alex Velea și Adrian Minune au scos prima piesă împreună, „Tu ai vrea să fiu eu” VIDEO

Alex Velea și Adrian Minune au scos prima colaborare muzicală împreună, piesa se numește „Tu ai vrea să fiu eu”. În clipul lansat pe YouTube apar și tinerii artiști talentați din echipa Golden Gang.

Băieții de la Golden Gang au parte de un succes uriaș, după ce au cântat cu maneliști celebri precum Costel Biju, Florin Salam, dar și Jador.Alte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Medicamentul care reduce cu 50% riscul de spitalizare sau deces …X FACTOR 1 OCTOMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Ștefan Bănică, uluit …

Piesa „Tu ai vrea să fiu eu” a fost postată pe contul de socializare Golden Boy Society, acolo unde au adunat peste 150.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Alex Velea i-a invitat să apară în videoclip pe artiștii de la Golden Gang, iar ca soliști, alături de soțul Antoniei și Adrian Minune cântă și Zannidache, Raschid, A.U și Jon Băiat Bun.

”Vă mulțumim pentru susținere! Multă dragoste pentru toți cei care ne ascultați muzica!”, au scris cei de la Golden Boy Society pe rețelele de socializare.

După ce în ultimul an mai mulți artiști din România au lansat numeroase piese alături de nume mari din lumea manelelor, fanii de trapanele se pot bucura de noua colaborare, asta deoarece Alex Velea împreună cu Golden Gang au lansat un nou hit alături de Adrian Minune.

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV