Fost ministru PNL: „Mor oamenii sub guvernarea noastră. Am intrat de ceva vreme la guvernare, nu avem nicio scuză”

Fost ministru PNL: „Mor oamenii sub guvernarea noastră. Am intrat de ceva vreme la guvernare, nu avem nicio scuză”

Violeta Alexandru, susţinător al lui Ludovic Orban în alegerile pentru preşedinţia PNL, scrie că liberalii deja se află la guvernare de destul de mult timp astfel încât să fie responsabili pentru astfel de tragedii şi că, după experienţa de la minister, are impresia că nimic nu se schimbă în sistemul public.

„Dacă aud, din nou, că s-a trimis Corpul de control după care se aşterne tăcerea, înnebunesc. Ca să o spun pe româneşte. Nu se întâmplă nimic serios. Asta cred. Nu dorim să deranjăm sistemul public, în profunzimea problemelor acestuia. Unul se acoperă pe altul. Nimeni nu răspunde, de fapt. Dar şefi, de spitale, de orice, se bat să fie. Fără pic de abilităţi manageriale. După care, atunci când se întâmplă ceva, e de vină oricine altcineva.Alte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Laura Kovesi şi-a început lupta cu corupţia din Europa: 350 …Alina Gorghiu atacă USR-PLUS înainte de moţiune: „Nu …

Noi nu avem simţul răspunderii individuale în România, în sistemul public e jale. Când se întâmplă o tragedie, pe moment e mare agitaţie (ai zice că se schimbă ceva, în fond trăim cu speranţe), pe urmă presa se mută la alt subiect şi, de fapt, nu se schimbă nimic pe fond. În sistemul public, mereu e de vină altcineva”, a scris deputatul liberal, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Prima reacţie a PSD după tragicul incendiu de la Constanţa: „Criminali! Asta sunteţi! 12 incendii şi 32 de decese în spitale, toate în guvernarea Dreptei”

Violeta Alexandru, PNL: „Nu avem nicio scuză. Încă ne putem trezi”

Fostul ministru al Muncii îi îndeamnă pe colegii din PNL să se trezească şi să nu se mai ghideze în actul de guvernare după orgolii şi să lase deoparte „fudulia şi răutatea”.

„Se anunţă mari şi sofisticate achiziţii de noi tehnologii şi nu se găsesc bani de prize, de clanţe, de becuri. Ţara asta se duce de râpă pentru că ne credem sofisticaţi, ne jigneşte să facem curăţenie, ordine la nivelul lucrurilor simple. Am intrat la guvernare de ceva vreme. Nu avem nicio scuză. Încă ne mai putem trezi. Cu intenţii şi orgolii, cu răutate şi fudulie, nu se va face treabă. Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce ruşine să ne tot găsim scuze”, conchide fostul ministru Violeta Alexandru.

Citeşte şi: Alina Gorghiu atacă USR-PLUS înainte de moţiune: „Nu înţeleg ce caută în alianţă cu PSD şi AUR, dar mai au timp până marţi să înţeleagă că vor deconta aspru”

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV