Momente de groază pentru Nicoleta Dragne: „Am chemat salvarea. Au trecut trei ore și nu s-a întâmplat nimic”

Momente de groază pentru Nicoleta Dragne: „Am chemat salvarea. Au trecut trei ore și nu s-a întâmplat nimic”

Momente de groază pentru Nicoleta Dragne. După ce a așteptat ambulanța timp de trei ori, iar aceasta nu a sosit, a luat copilul şi a mers la un spital privat, sperând că acolo lucrurile stau diferit, însă nu a fost aşa.

Citeşte şi: Irina Stroia de la „Insula Iubirii” a învins cancerul pentru a doua oară. Mărturisiri cutremurătoare: „Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă!”Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Să …Pele a fost externat, la o lună după extirparea unei tumori …

Momente de groază pentru Nicoleta Dragne

Fosta ispită a avut parte de o mare surpriză când a ajuns la spital. Singurul ajutor pe care l-a primit a fost o pastilă care să-i mai scadă din febră copilului.

În cele din urmă, ea a apelat la medicul de familie, cel care i-a oferit tratamentul salvator.

„Am băiețelul bolnav și s-a simțit foarte rău, am chemat salvarea. Au trecut trei ore și nu s-a întâmplat nimic. Mi-au spus că nu mă pot informa când vor ajunge pentru că sunt foarte aglomerați și sunt depășiți de situație. Le-am spus că nu pot să mai aștept și am luat copilul și am plecat cu el la privat.

La privat, aceeași situație, cozi interminable, copii care plângeau. După câteva ore, doar i s-a luat temperatura și i s-a administrat ceva pentru febră și ne-au lăsat să așteptăm. Copilul dormea pe mine, a plâns săracul până a adormit.

Am plecat în altă parte, aceeași situație. Până la urmă am sunat medicul de familie și am mers să-i iau tratament așa, fără să-l consulte. (…) Nu era așa puțin răcit, se trezea țipând, plângând, nu putea să respire, tușea. Acum se simte mai bine, starea lui s-a ameliorat.”, a explicat Nicoleta Dragne, la Antena Stars.

Citește și…

Oficial! Guvernul a adoptat restricții pentru nevaccinați. Testul negativ nu va mai fi luat în calcul!

Cât orez se pune la 1 kg de carne pentru sarmale: Secretul unui gust senzațional

Sursa: RomaniaTV