Ralflo se iubeşte cu o cântăreaţă de doi ani: „M-a refuzat de multe ori, până la urmă a cedat!”

Ralflo se iubeşte cu o cântăreaţă de doi ani: „M-a refuzat de multe ori, până la urmă a cedat!”

Ralflo se iubeşte cu o cântăreaţă de doi ani. După doi ani în care a ținut idila la secret, Ralflo a hotărât că e momentul să se destăinuie, să știe toată lumea că este într-o relație serioară.

Artistul a dezvăluit că i-a luat destul timp până să ajungă la inima iubitei lui. Dar insistențele sale au făcut-o pe actuala parteneră de viață a lui Ralflo să înțeleagă că are cele mai pure sentimente față de ea.Alte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Singura imagine cu mafiotul Messina Denaro, şeful Cosa Nostra. …Zacuscă de vinete la ceaun. Secretul unei reţete delicioase …

Citeşte şi: Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. Fratele artistei a făcut declaraţii: „Amândoi suntem izolaţi”

Ralflo se iubeşte cu o cântăreaţă de doi ani

„Am pe cineva lângă mine, de aia m-am și mutat la casa mea și suntem super ok. E ceva frumos între noi, avem aceeași meserie. E și ea tot cu muzica.  Este o persoană foarte sinceră, serioasă. Asta, în ziua de astăzi, este mai greu de găsit. Ne înțelegem foarte bine. Ne mai ciondănim și noi, știi cum e, suntem de 2 ani împreună.

M-a refuzat de mai multe ori. Am invitat-o în oraș de mai multe ori și până la urmă a cedat și uite că au trecut doi ani. Fiind din industria muzicală, ea s-a gândit că nu va fi ceva serios.

I-am dovedit că nu este așa, că eu chiar sunt un om la locul meu, la casa mea și vreau o familie, ceva simplu. Mi-au trecut fazele cu cluburile, am și eu o vârstă.

Ne-am gândit să avem și un copil. Îmi doresc o familie de mult timp. Rămâne de văzut dacă va fi în curând sau un pic mai încolo, dar de ce nu?! Un mini Ralflo”, a mărturisit Ralflo, pentru Antena Stars.

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV