Scene compromițătoare surprinse cu un primar PNL, în seara congresului: Edilul, dezbrăcat aproape complet, promitea slujbă la stat unei tinere

Scene compromițătoare surprinse cu un primar PNL, în seara congresului: Edilul, dezbrăcat aproape complet, promitea slujbă la stat unei tinere

Scene compromițătoare surprinse cu un primar PNL în seara congresului.  Deși toți știu faptul că edilul este căsătorit, acesta îi face mai multe declarații de dragoste unei tinere căreia i-a promis că o va angaja în cadrul primăriei. La un moment dat, S.M îi enumeră fetei posturile pe care le-ar putea obține.

Scene compromițătoare surprinse cu un primar PNL în seara congresului: Edilul, dezbrăcat aproape complet promitea slujbă la stat unei tinereAlte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Claudiu Năsui îl face praf pe Florin Cîţu: „E total …Dacian Cioloş: „Noi nu mai avem ce să negociem cu Florin …

Tânăra a mărturisit publicației Jurnalul de Brăila, că primarul a fost cel care a abordat-o, pe Facebook, și că, după ce și-a dat seama de intențiile acestuia, a intrat în joc pentru a vedea cât de departe este dispus să meargă edilul.  După ce tânăra insistă să-i spună exact cu ce o poate ajuta, primarue susține că „lucrurile sensibile” le discută doar față în față.

”Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne f****, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”, spune primarul în clipul video.

„Ți-am zis și scuză-mă, sper că nu te-am deranjat, mă pun cu tine pe cameră și mă f** cu tine, și nu mă deranjează decât să vorbesc lucrurile astea. Eu să știi că sunt un om care n-am plâns după p****. Eu dacă vreau să fac dragoste cu tine, vreau să fac dragoste cu plăcerea amândurora. Ai înțeles? Lasă-mă, că deja m-ai agitat! Te rog să mă crezi că am p****, cât nu vrei tu să crezi! Datorită faptului că mi-ai spus niște vorbe, datorită faptului că efectiv ai avut o maturitate și m-ai câștigat prin vorbe și prin tot ceea ce ai făcut, ală a fost motivul să cedez în fața ta și te-am acceptat, mi-ai plăcut, ai înțeles? Aș fi vrut să merg cu tine la drum atât cât se poate”, mai afirmă primarul din Gropeni.

La insistențele tinerei, primarul îi dezvăluie apoi unde o poate angaja.

„Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, a spus el.

Îtreaga conversație între cei doi o puteți citi pe Jurnalul de Brăila.

Citește și: Amendă de 10.000 lei pentru Congresul PNL cu 5.000 de delegaţi, la Romexpo 

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV