X FACTOR 1 OCTOMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Ștefan Bănică, uluit de un concurent de care crede că va fi câștigătorul: Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine!

X FACTOR 1 OCTOMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Ștefan Bănică, uluit de un concurent de care crede că va fi câștigătorul: Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine!

X FACTOR 1 OCTOMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Concurentul vine și cu o poveste emoționantă. Iubește muzica dintotdeauna și a acceptat o ofertă de studii în Marea Britanie, deși știa că nu își poate permite viața de acolo

X FACTOR 1 OCTOMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Ștefan Bănică, uluit de un concurent de care crede că va fi câștigătorul: Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine!Alte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Colaborarea anului, Alex Velea și Adrian Minune au scos prima …Andreea Tonciu, mesaj disperat! Este internat în stare gravă: …

Nimic nu a putut să îl oprească,  așa că pentru a câștiga bani a cântat pe stradă, a plimbat animale de companie și a făcut curățenie. Eforturile sale au meritat însă sacrificiul, iar roadele se vor vedea în această seară la X Factor.

”Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?”, a exclamat Delia, în timp ce Ștefan Bănică îi prevede deja un loc în finala X Factor.

”Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor și sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație, iar eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine: un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas”, a spus juratul. Cine este tânărul, dar și ce alți concurenți vor urca astăzi pe scenă, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Citește și: Narcis Ianău, pe scena X Factor. Tânărul reinterpretează muzica clasică: „Ar trebui ca România să te audă mai mult!”

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV