Medic nemulțumit de accesul în restaurant cu certificat verde: „Eu ce garanție am că personalul este vaccinat?”

Medic nemulțumit de accesul în restaurant cu certificat verde: „Eu ce garanție am că personalul este vaccinat?”

Medicul Sorin Bivolaru, pneumolog la Spitalul Militar din Galaţi și-a exprimat nemulțumirea pagina personală de socializare în privința necesității prezentării certificatului de vaccinare pentru a avea acces în restaurante.

„Sunt zone roșii în care intrarea la restaurant se face deja în baza certificatului de vaccinare. Scoți certificatul îl prezinți, iar omul de la intrare îl scanează și hop are toate datele despre tine. Nu tu GDPR, nu tu nimic.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Bucureştiul nu mai are locuri libere la ATI COVID. La nivel …Bilanţ coronavirus 2 octombrie. Un nou record de infectări …

Pot înțelege chestia asta, dar eu client, ce garanție am că personalul care lucrează în restaurant e vaccinat?! Eu client, de ce nu pot să verific dacă bucătarul și ospătarul sunt vaccinați? Ei de ce să obțină date mele înscrise în certificatul de vaccinare, iar eu să nu am această posibilitate?

Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Va fi distractiv să ne scanăm între noi înainte de a ieși la o întâlnire ceva.

Îmi și imaginez pregătirea următoarelor întâlniri: „hei, bună. Ești vaccinat/ă?! Nu?! Uhh, NU ne putem vedea diseară, e carantină nu poți ieși din casă”.

Vor fi unii care se vor bucura de această situație. Scapă ușor. NU trebuie să le mai scoată pe pupeze la restaurant.

Hai, salutări la toți scanatorii de certificate digitale”, a scris medicul pe pagina sa de pe Facebook.

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

TRAGEDIE. Cum a murit fetița lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: RomaniaTV