Tiktoker-ul Gabriel Salazar a murit la 19 ani, în urma unui accident rutier. Alţi trei tineri şi-au pierdut viaţa

Tiktoker-ul Gabriel Salazar a murit la 19 ani, în urma unui accident rutier. Alţi trei tineri şi-au pierdut viaţa

Tiktoker-ul Gabriel Salazar a murit la 19 ani. Charismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, puștiul reușise să câștige admirația publicului de pe TikTok.

Puștiul se afla la volanul unei mașini și conducea pe autostrada 83, aproape de La Pryor, Texas, în jurul orei 1:25. Gabriel Salazar ar fi produs un accident fatal, în urma căruia atât el, cât și ceilalți trei tineri aflați în autoturism și-au pierdut viețile.Alte Articole

Florin Cîțu a transmis de ce nu mai este valabil testul negativ, …

Florin Salam a împlinit 42 de ani. Surpriza pregătită de familie …Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață! Vedeta …

Citeşte şi: A devenit faimos fără să spună nimic. Al doilea cel mai urmărit TikToker din lume nu scoate o vorbă în filmuleţele sale VIDEO

Tiktoker-ul Gabriel Salazar a murit la 19 ani

Presa străină notează că deși autoritățile i-ar fi cerut lui Gabriel Salazar să oprească, el ar fi continuat să conducă. Din acest motiv, polițiștii au început să-l urmărească. Gonind, puștiul ar fi produs un accident teribil, în urma căruia autoturismul s-ar fi rostogolit, iar ulterior mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Membrii familiei lui Gabriel Salazar sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că băiatul nu se mai află printre noi.

„Nu mai știu ce este real și ce nu. Nu ne-a venit să credem. Nu aș vrea să intru în detalii, pentru că ne este greu să vorbim despre durerea prin care el a trecut. Niciodată nu ne-am fi așteptat la așa ceva, însă acum ne veghează.

Gabriel și-a iubit familia. Mereu glumea cu sora și fratele lui mai mici. Era mereu acolo să ofere un zâmbet și o îmbrățișare. Familia lui nu va uita niciodată acele momente calde. Era atât de amuzant. Avea un simț al umorului tăcut și plin de sarcasm”, a scris familia lui Gabriel Salazar, potrivit presei străine, citată de unica.ro.

Citește și…

Tocmai acum s-a aflat! Vaccinul Pfizer are un efect advers hormonal pentru femeile vaccinate! Iată ce se poate întâmpla:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV