Andrei Caramitru o desființează pe Diana Șoșoacă: E clar posedată de diavol, scoate zgomote de vârcolac. Trebuie făcut rapid un exorcism!

Andrei Caramitru o desființează pe Diana Șoșoacă: E clar posedată de diavol, scoate zgomote de vârcolac. Trebuie făcut rapid un exorcism!

Andrei Caramitru o desființează pe Diana Șoșoacă. Mai mult de atât, acesta continuă cu ironizatul și spune că aceasta are nevoie de exorcizare.

Andrei Caramitru o desființează pe Diana Șoșoacă: E clar posedată de diavol, scoate zgomote de vârcolac. Trebuie făcut rapid un exorcism!Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

USR PLUS și-a modificat numele după congres. Ce denumire va …Florin Cîţu, atac la USR PLUS, PSD şi AUR: S-a creat o coaliţie …

„Eu dacă aş fi teolog sau înalt cleric – aş fi îngrijorat cu senatoarea asta urlătoare. E clar posedată de diavol, urlă şi blesteamă, scoate zgomote de vârcolac, îndeamnă la mare păcat. Şi mai şi adună adepţi – că diavolul aşa face, se ascunde sub simbolurile domnului să ia minţile oamenilor slabi ca să împrăştie molimă şi moarte. Trebuie făcut rapid un exorcism dar aşa mai serios să o salvam, sărmana de ea”, a scris Caramitru pe Facebook.

Senatoarea Diana Şoşoacă a participat sâmbătă la protestul din Piaţa Victoriei, de unde a transmis imagini live pe Facebook îndemnându-i pe oameni să se alăture evenimentului.

Citește și: EXCLUSIV | Diana Şoşoacă a primit peste 10.000 de euro amenzi pentru nepurtarea măştii. „Pe toate văd că instanţele le anulează. Mulţumesc că a existat COVID-ul”

Transmisiunea live pe Facebook făcută de Diana Şoşoacă în timpul protestelor de la Victoriei s-a viralizat foarte rapid. În doar două ore, live-ul senatoarei ex-AUR a strâns peste 33.000 de aprecieri, 21.000 de comentarii şi 27.000 de distribuiri.

„Arafat a ieşit pe posturile TV şi anunţă că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poştă”, a fost una din declaraţiile Dianei Şoşoacă.

Peste 10.000 de persoane au protestat sâmbătă, în Bucureşti, faţă de restricţiile impuse de autorităţi şi introducerea certificatului verde. Manifestanţii au avut steaguri tricolore şi au reclamat dictatura medicală, cerând libertate. În piaţă au fost şi mame cu copii în braţe, fără a fi păstrată distanţa şi fără ca cineva să poarte mască de protecţie. O parte dintre protestatari au fost mobilizaţi de AUR.

Citește și: Diana Şoşoacă, scandal uriaş la centrul de vaccinare din Piaţa Constituţiei. Senatoarea a ţipat la cadrele medicale şi a făcut circ: „Nu vă e ruşine?! V-aţi făcut de râs, needucaţilor” VIDEO

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

TRAGEDIE. Cum a murit fetița lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: RomaniaTV