Mărturia devastatoare a unui medic din prima linia în timpul incendiului de la spitalul din Constanța: „Mă durea sufletul. O asemenea misiune nu am mai avut”

Mărturia devastatoare a unui medic din prima linia în timpul incendiului de la spitalul din Constanța: „Mă durea sufletul. O asemenea misiune nu am mai avut”

Tragedia de la Spitalul de Boli infecțioase din Constanța a îngrozit România, iar rudele victimelor sunt copleșite de durere.

Un medic primar aflat în prima linie în timpul tragediei a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că momentele prin care a trecut au fost cele mai cumplite din toată cariera.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Doar opt paturi ATI COVID-19 libere în ziua cu record de pacienţi …Timişoara a ajuns la o incidenţă COVID de 10.09 la mie. 175 …

„Toată lumea alerga cu butelii de oxigen, cu apă, cu pături, cu tot ce era nevoie. Erau colegii de la ISU, care și ei dădeau o mână de ajutor acolo. Cadrele medicale de la infecțioase, care încercau să găsească pacienții. Fiecare încerca să își facă treaba lui și să acorde primul-ajutor pacienților.

Da, era fum, dar scoseseră pacienții de pe secție când am ajuns eu. Alte echipaje au ajuns mai devreme și transferaseră deja  colegii mei o parte din pacienții de la infecțioase, la Spitalul Județean. Se duceau, transferau, se întorceau, luau alți pacienți și tot așa. O asemenea misiune nu am avut până acum și sperăm să nu mai avem.

La poarta spitalului erau rude ale pacienților internați, care întrebau fiecare de ruda lui. Era tristețe, agitație, foarte greu. Mă uitam la pacienta pe care noi am resuscitat-o. Mă durea sufletul, că şi noi suntem oameni, nu suntem de fier. Ne gândeam ce tragedie s-a întâmplat, greu. Mă gândeam şi la familia ei când o să afle. Foarte greu. Din păcate, pacienta mea a fost declarată decedată”, a declarat în exclusivitate la Antena 3, Claudia Diana Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Citește și…

Anunț cutremurător! Medicul Valeriu Gheorghiță, adevărul despre efectele adverse ale dozei a treia de vaccin:

TRAGEDIE. Cum a murit fetița lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: RomaniaTV