Ana Morodan, după o noapte de beţie. „Contesa digitală” a făcut publică imaginea

Ana Morodan, după o noapte de beţie. „Contesa digitală” a făcut publică imaginea

Ana Morodan, după o noapte de beţie. Cea supranumită „Contesa digitală” le-a mărturisit urmăritorilor ei că a băut așa cum nu o mai făcuse de mult și dimineața de după a venit cu o mahmureală de toată frumusețea.

Ana Morodan, după o noapte de beţieAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Prima întâlnire dintre Răzvan Simion şi Daliana Răducan: …Designerul de pălării a murit la 29 de ani. Gestul făcut de …

„Beau rar, dar și atunci o dau de gard ceva splendid. (…) Prima mea noapte de beție în ceva timp și acea ”jur pe Dumnezeu că nu mai beau niciodată” dimineață”, a scris Ana Morodan, alias Contesa digitală, pe Insta Story, alături de o poză în care apare cu cearșaful pus pe față.

Nu demult, vedeta vorbea despre problemele de sănătate pe care le are. Aceasta a mărturisit că are un organism destul de sensibil, ”care crează aciditate”, și, în trecut, s-a luptat cu pietrele la rinichi. Se pare că acum se simte mai bine și își permite să consume alcool din când în când.

Citeşte şi: Ana Morodan a vrut să se sinucidă. Vedeta face declaraţii şocante: „Am cerut să mă internez la nebuni, am crezut că nu mai prind 2019”

Motivul RUŞINOS pentru care Ana Morodan a fost exmatriculată în liceu

Una dintre cele mai excentrice și efervescente prezențe feminine din lumea mondenă românească, Ana Morodan a făcut dezvăluiri picante din viața ei personală la Antena Stars.

Vedeta a povestit care a fost motivul pentru care a fost exmatriculată în liceu. Astfel, au existat două episoade care au dus la expulzarea din școală. Primul a avut loc atunci când a fost prinsă în baie, făcând un lucru „ce nu poate fi spus la televizor”, iar cel de-al doilea, care a fost și cel decisiv, după ce s-a certat la cuțite cu profesoara sa de psiholgie.

„Am fost exmatriculată la liceu. Pentru că am fost prinsă în toaletă făcând un lucru pe care nu aveam voie să îl zic la TV, când eram singură. Și bunica mea i-a spus că în loc să îmi mulțumească că am făcut asta în baie și nu în clasă.

M-am certat cu profa mea de psihologie și am avut la un moment dat o dezbatere într-o temă și m-a luat foarte tare cu ea în gură, dar ne-am contrazis foarte tare și i-am zis ceva de am depășit linia elev-profesor și am ajuns la linia elev-viața persoanlă a ei. Și atunci am fost exmatriculată”, a spus Ana Morodan.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV