Andreea Raicu, despre relaţia cu Tudor Chirilă: „A fost toxică, am avut nevoie de terapie”

Andreea Raicu, despre relaţia cu Tudor Chirilă: „A fost toxică, am avut nevoie de terapie”

Andreea Raicu, despre relaţia cu Tudor Chirilă. Potrivit spuselor fostei prezentatoare TV, povestea de dragoste pe care a trăit-o cu juratul de la Vocea României a fost presărată cu suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică. După ce s-a produs despărţirea, a fost nevoită să apeleze la terapie.

Andreea Raicu, despre relaţia cu Tudor ChirilăAlte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Aurel Pădureanu, din nou, în doliu. Sora artistului a murit: …Bianca Drăguşanu, experienţă neplăcută la Disneyland: „Ceva …

Chiar dacă au trecut ani buni de la despărţire, Andreea Raicu abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre tot ce s-a întâmplat, în speranţa că poate ajuta alte femei prin intermediul experienţelor pe care le-a trăit,

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…

Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mărturisit Andreea Raicu.

Citeşte şi: Andreea Raicu, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din viaţa ei: „I-am zis acele lucruri cu toată furia pe care o aveam în mine. Într-o zi, a plecat şi mi-am dat seama că nu i-am spus că îl iubesc”

Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă

Andreea Raicu îşi doreşte o fetiţă. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite vedete din România. Deşi se bucură de un real succes pe plan profesional, în viaţa personală nu a fost atât de norocoasă. Chiar dacă a avut relaţii serioase şi de lungă durată, ele nu au rezistat.

În ultima vreme, prezentatoarea şi-a schimbat percepţia despre viaţă şi a mărturisit că îşi doreşte să îşi întemeieze o familie şi chiar să aibă un copil. O fetiţă, mai exact. Vedeta vrea să rămână însărcinată cât mai repede, pentru că se consideră pregătită pentru a creşte un copil.

„Sper să am cât mai curând (n.r. o fetiţă). Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce îi aduce nefericire.

Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucruri pe care eu nu le-am știut.

Dacă m-ai fi întrebat acest lucru în urmă cu câțiva ani, aș fi spus clar nu. Am început să văd viața și relațiile într-un mod diferit. Bineînțeles că vreau o familie fericită, dar căsătoria nu îți garantează asta”, a transmis Andreea Raicu, pe pagina sa de Instagram.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV