Bianca Drăguşanu, experienţă neplăcută la Disneyland: „Ceva rău şi scump, nu mă mai duc”

Bianca Drăguşanu, experienţă neplăcută la Disneyland: „Ceva rău şi scump, nu mă mai duc”

Bianca Drăguşanu, experienţă neplăcută la Disneyland. Sofia, fiica vedetei şi a lui Victor Slav, a împlinit cinci anișori, iar blondina și-a onorat promisiunea pe care i-o făcuse.

Toată vacanţa i-a lăsat modelului un gust amar. Bianca și Sofia au fost însoțite și de sora Biancăi, Oana, și de unul dintre fiii ei.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta şi-a readaptat alimentaţia …Ramona Olaru, îndrăgostită de un dinamovist: „Nu ştiu …

Bianca Drăguşanu, experienţă neplăcută la Disneyland

„Frumos, nu mă mai duc! Tot parcul este o imensă coadă. Cea mai scurtă la care am stat a fost de 56 de minute. Copiii voiau peste tot, cum să-i refuzi? Stăteau câteva secunde în trenulețul groazei, să zicem, apoi o oră la coadă pentru un alt traseu.

Un bilet de prioritate costă 20 de euro, l-am luat, dar scurtează așteptarea cu cel mult 20 de minute. Deci, cam tot degeaba… Trebuie să arăți testul COVID, vaccinul… 1.000 de filtre, gențile la control.

(…) Mereu carne de vită, cât să mănânc? E genul de fast-food. Acolo numai gogoși, fast food, vată pe băț… Iar la hotel? Mâncarea proastă. Trebuie să plătești înainte, nu știi ce iei, te trezești cu ceva aiurea.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, jefuită în vacanţă. A rămas fără ceasuri şi brățări cu diamante: „Ne-au gazat în cameră”

Am stat în hotelul Disney, care nu avea nici măcar minibar. Mâncarea e făcută pe repede înainte. Ceva rău și scump. Le-aș cere dublu, dacă m-ar vrea din nou acolo. Aș negocia la sânge. Eu am mâncat salată și vită la Steakhouse, cu rezervare. Am stat 3-4 zile, m-am chinuit să găsesc una. Eu mi-am luat banii cu mine, nu asta a fost problema.

Orice jucării am luat. Doi copii, al meu și al soră-mii, au fost bucuroși. Asta a fost singura mea bucurie la Disney, bucuria lor. E 180 de euro meniul de copil, am cumpărat tot ce au vrut ei. Cea mai ieftină jucărie e 80 de euro. Și de trei ori pe zi își luau.

Păi cum să nu iei, când auzi: Mami, o vreau, e ultima! Se uită cu ochii ăia mari la mine, cum să nu-i iau? Am fost să-i îndeplinesc un vis Sofiei și nepoțelului meu„, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV