Câte clase are Mugur Mihăescu. „Am rămas repetent de 3 ori!”

Câte clase are Mugur Mihăescu. „Am rămas repetent de 3 ori!”

Câte clase are Mugur Mihăescu. Celebrul „Garcea” a dezvăluit câte clase are, ce studii a făcut și de ce a rămas repetent de trei ori în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Câte clase are Mugur Mihăescu. „Am rămas repetent de 3 ori!”Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Mugur Mihăescu este milionar în euro! Câţi bani a câştigat …Cel mai iubit nepot al lui Gigi Becali s-a însurat. Imagini …

Mugur Mihăescu a studiat la o facultate de renume din București, mai exact Facultatea de Automatică, dar pentru că iubea matematica nu i-a plăcut că învețe. Astfel, actorul a terminat facultatea după opt ani pentru că a rămas repetent de trei ori!

Mugur Mihăescu este milionar în euro! Câţi bani a câştigat cu „Vacanţa Mare”

Mugur Mihăescu a povestit cum a câștigat primii bani și cum a decurs mai departe drumul său în viață. „Primii bani au venit când l-am buzunărit pe bunicul. Apoi de la sorcovă. Bunicul lăsa intenţionat 2-3 lei prin buzunare. Am vrut să mă fac inginer, că mi-a plăcut matematica, doar că la facultate mă puneau să învăţ organele maşinii. Eu eram la calculatoare şi voiam altceva. Am făcut opt ani de facultate, că am fost repetent. La anul 4 m-a prins nevastă-mea din urmă. În anul 4 am avut materii la care îmi era greaţă să merg, m-au lăsat iar repetent. Apoi am intrat în anul 5”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu trăiește într-o casă impresionantă. Imagini fabuloase din vila de lux FOTO

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

TRAGEDIE. Cum a murit fetița lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: RomaniaTV