Cine sunt victimele accidentului aviatic în care a murit miliardarul Dan Petrescu. O altă familie, complet distrusă

Cine sunt victimele accidentului aviatic în care a murit miliardarul Dan Petrescu. O altă familie, complet distrusă

Cine sunt victimele accidentului aviatic în care a murit miliardarul Dan Petrescu. Potrivit Corriere della Sera, miliardarul Dan Petrescu (68 de ani), soţia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani), şi fiul lor, Dan Ştefan Petrescu (30 de ani), au murit în accidentul aviatic produs în apropiere de oraşul italian Milano.

Celelalte victime sunt Filippo Nascimbene (33 de ani), soţia sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fiica de 34 de ani a fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu, şi fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020, conform Click.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Marea Britanie ţine migranţii dincolo de graniță, în ciuda …Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul …

În tragedia aviatică s-a stins şi Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline şi bunica lui Rafael. A opta victimă este Julien Brossard (36 de ani), un prieten din Canada al lui Dan Ștefan Petrescu.

Citeşte şi: Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul Dan Petrescu și fetele unui jurnalist cunoscut, morți în tragedie. Imagini cumplite de la locul accidentului – FOTO

Miliardarul Dan Petrescu, considerat ca fiind cel mai bogat român, a murit duminică într-un accident aviatic în Italia, împreună cu fiul şi soţia.

Ziaristul Radu Tudor a publicat pe blogul său o imagine rară cu familia Petrescu. Magnatul Dan Petrescu a fost un om de afaceri extrem de discret care nu se afişa în public.

foto: blog Radu TudorCine este Dan Petrescu, miliardarul care a murit în accidentul aviatic din Italia. A fost printre primii parteneri de afaceri ai lui Ion Ţiriac

Dan Petrescu (68 de ani) a plecat în Germania în timpul regimului comunist şi a revenit în România, după Revoluţia din 1989. El ar fi fost printre primii parteneri de afaceri ai lui Ion Ţiriac. Şi-a clădit mare parte a averii din tranzacţii imobiliare. Potrivit Adevărul, în 2018 deținea 15-20 de parcuri comerciale închiriate către Metro, Praktiker sau Auchan.

Averea lui Dan Petrescu s-ar fi ridicat la aproape trei miliarde de euro. Cu toate acestea, era foarte discret: conducea mașini vechi și se îmbrăca modest.

Dan Petrescu avea dublă cetăţenie, română şi germană. Soţia miliardarului, Dorotea Petrescu Balzat, era în vârstă de 65 de ani şi avea cetăţenie franceză, iar fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, născut la Munchen, avea dublă cetăţenie. Mama lui Dan Petrescu, în vârstă de 98 de ani, este la Olbia, la reşedinţa familiei.

Citeşte şi: Apar detalii-bombă în cazul avionului românesc, prăbușit lângă Milano. Cel mai bogat român și familia lui, decedați în tragedie

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

TRAGEDIE. Cum a murit fetița lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: RomaniaTV