Facebook a picat! Ce au făcut românii fără reţelele de socializare: „Să nu vă tăiaţi venele”

Facebook a picat! Ce au făcut românii fără reţelele de socializare: „Să nu vă tăiaţi venele”

Facebook a picat! Platformele care aparţin companiei lui Zuckerberg, Facebook, WhatsApp și Instagram, sunt picate de câteva ore bune.

Se pare că situația este generală și vine la doar câteva zile de la momentul în care aplicaţiile au picat pe anumite dispozitive. downdetector.ro arată că sunt afectați utilizatorii la nivel general, fiind făcute mii de raportări deja în acest sens.Alte Articole

Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă …

Facebook, Instagram și WhatsApp au picat luni în toată lumea. …Andreea Raicu, despre relaţia cu Tudor Chirilă: „A fost …

Citeşte şi: Facebook, Instagram și WhatsApp au picat luni în toată lumea. Reacţia oficială a Facebook

Facebook a picat! Cele mai bune glume

Internauţii fac haz de necaz în urma acestui incident, unul dintre ei a compus chiar şi o poezie.

„A zis Zuki ca doar vaccinați mai pot folosi facebook/ Sa nu va tăiați venele… o sa ii dea drumul…/ Le îmbunătățește, sa poata spiona mai bine! Un atacator are acces la mediul de comunicare!/ A zis Zuki ca doar vaccinați mai pot folosi facebook”, sunt doar câteva dintre glumele făcute pe downdetector.ro.

„Facebook, Instagram picatţapul la aratnoi ferciti sa tot fimca tot comunicamtelegrame ne tot damcu caleasca noi plecamsi la munte si la maresa fie pe racoare„, este poezia compusă de un internaut.

Facebook a transmis, de asemenea, un mesaj că sunt conștienți că unii utilizatori au probleme în accesarea produselor și aplicației. ”Muncim ca lucrurile să revină la normal cât de repede posibil și ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată” a transmis Facebook, pe Twitter.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV