Florin Cîțu îi spulberă pe useriști: Miniștrii USR recunosc că sunt incompetenți dacă votează moțiunea PSD. Guvernarea cu ei, imposibilă!

Florin Cîțu îi spulberă pe useriști: Miniștrii USR recunosc că sunt incompetenți dacă votează moțiunea PSD. Guvernarea cu ei, imposibilă!

Florin Cîțu îi spulberă pe useriști. Șeful Guvernului  adaugă că, după votul de marți, „guvernarea cu USR va fi imposibilă” pentru liberali.

Florin Cîțu îi spulberă pe useriști: Miniștrii USR recunosc că sunt incompetenți dacă votează moțiunea PSD. Guvernarea cu ei, imposibilă!Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Florin Cîţu pune sub semnul întrebării creşterea salariului …Sorin Grindeanu, despre moţiunea de cenzură de marţi: „Singura …

„De mâine, dacă trece această moțiune, toate scenariile sunt pe masă. Mă voi uita la această nouă coaliție condusă de PSD, înțeleg, coaliția PSD-USR-AUR, dacă au un plan. Eu sper că au un plan, nu doar să dea jos Guvernul și apoi să se uite cum țara rămâne în haos. Vom vedea ce propunere vine de la această nouă majoritate și ne vom faceși noi scenariul.

Avem în Parlamentul României niște partide iresponsabile, care aruncă România în haos. Un partid care depune o moțiune de cenzură, dar nu vrea să meargă la guvernare, un partid care spune că votează moțiunea de cenzură împotriva unui partid cu care vrea după aceea să fie la guvernare și un partid extremist care nu știe nimeni ce vrea.

Citește și: Lucian Bode vine cu lămuriri despre restricțiile impuse de Guvern: Este anormal să porți mască când te plimbi prin parc

PNL va fi întotdeauna responsabil, toate scenariile sunt pe masă, după decizia de mâine, mai puțin cea de a colabora cu USR. După decizia de mâine, guvernarea cu USR va fi imposibilă pentru PNL.

Vreau și eu să văd mâine, în Parlament, pentru că în moțiune se spune foarte clar: incompetent ministrul Sănătății, incompetent ministrul Investițiilor, incompetent ministrul Transporturilor, incompetent ministrul Economiei. Dar USR, care a avut aceste portofolii, spune: da, are dreptate PSD. Drulă va vota împotriva lui Drulă. Este o premieră în România. Ce îmi spune mie e că am fost foarte indulgent și că trebuia să-i dau afară mai devreme pe acești oameni, dacă ei înșiși spun că au fost incompetenți și votează pentru această moțiune”, a mai spus premierul.

Citește și: Florin Cîțu aruncă bomba, înainte de moțiunea de cenzură: Cred că va fi o propunere de premier a PSD susţinută de USR şi AUR

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie în noaptea morții

Sursa: RomaniaTV