Klaus Iohannis: „Pandemia de COIVD-19 a fost dublată de o epidemie a dezinformării. Această epidemie de fake news a pus la îndoială eficienţa vaccinurilor”

Klaus Iohannis: „Pandemia de COIVD-19 a fost dublată de o epidemie a dezinformării. Această epidemie de fake news a pus la îndoială eficienţa vaccinurilor”

Declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti:

„Medicina înseamnă viaţă, o viaţă mai sănătoasă, acces la tratamente noi. În ultimul an, pandemia de COIVD-19 a fost dublată de o epidemie a dezinformării prin care ani de formare medicală au ajuns să fie contestaţi în baza unor opinii fără fundament științific şi în baza unor dezinformări deliberate care circulă pe reţelele de socializare.Alte Articole

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt …

Florin Cîţu, în faţa primei moţiuni de cenzură din această …Își dorește Ludovic Orban suspendarea lui Klaus Iohannis? …

Această epidemie de fake news a pus la îndoială eficienţa vaccinurilor obţinute prin metode perfecţionate de-a lungul anilor. Toate acestea fac munca dumnevoastră deja grea mai dificilă decât ar trebui.

Trebuie să facem mai multe eforturi pentru a-i ajuta pe oameni să conştientizeze că cercetarea medicală şi farmaceutică se bazează pe rigori științifice mai înalte chiar decât în alte domenii”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Citește și…

ULTIM MOMENT. Reacții adverse după a treia doză cu serul PFIZER! Ce s-a întâmplat cu oamenii vaccinați:

TRAGEDIE. Cum a murit fetița lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: RomaniaTV